RGN Press: In timp ce impotriva liderilor romani din Serbia se trăgea, Wiliam Branza o premia pe presedinta parlamentului sarb!

December 21, 2011 •antiromanism, diaspora, PD-L, Serbia, William Branza •Views: 1151

Cu o agenda facuta de Ambasada Serbiei la Bucuresti, Wiliam Branza se baga in continuare in seama pe problema romanilor din Serbia, cu toate ca acestia au declarat ferm ca nu au ce discuta cu acest personaj al politicii romanesti, care i-a jignit si si-a batut joc de lupta lor pentru identitate nationala.
Obligat sa merga la Ministerul de Externe pe care il evitase in organizarea vizitei in Serbia, Branza a fost pus in garda de ministrul de externe sa-si bage
mintile in cap si sa lase Ambasada Romaniei la Belgrad sa-l asiste pe tot parcursul vizitei. Asa ca vizita sloboda pe care o aranjase cu ambasada Serbiei s-a transformat, spre disperarea lui Branza, intr-una dirijata si cu restrictii fata de eventuale declaratii iresponsabile.
Demersul lui Branza de a premia pe presedinta parlamentului sarb exact dupa atacurile armate impotriva liderilor romani din Serbia, a fost perceputa ca o noua jignire atat de romanii din Timoc, cat si de cei din Voivodina. Liderii lor au declarat inca odata pentru Romanian Global News ca nu au ce discuta cu “o persoana care i-a facut mincinosi si care asculta la ce spune ambasadorul sarb” si l-au avertizat pe Branza sa nu indrazneasca sa vina in Timoc “ca-i vor spune lucruri pe care n-o sa le poata duce”!
Evident intors de la Belgrad, Branza a emis un comunicat preluat de o ziarista de la un cotidian central, in care se lauda cu ce a facut el pe acolo.
“Convorbirile” avute de Branza la Belgrad sunt de fapt aceleasi formule pe care autoritatile sarbe le recita de 15 ani in fata delegatiilor de la Bucuresti. Oameni cu experienta pe relatia cu Serbia stiu bine ca acestea sunt minciuni si ca sarbii nu se vor tine de nici-una din promisiunile facute. Branza insa le-a inghitit si le-a si facut publice prin trompeta sa de la Bucuresti.


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "RGN Press: In timp ce impotriva liderilor romani din Serbia se trăgea, Wiliam Branza o premia pe presedinta parlamentului sarb!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/rgn-press-in-timp-ce-impotriva-liderilor-romani-din-serbia-se-tragea-wiliam-branza-o-premia-pe-presedinta-parlamentului-sarb/