RIDICOL. România, acuzată de măsuri „anti-maghiare”

January 4, 2016 •Ungaria •Views: 2492

Partidul naţionalist radical Jobbik din Ungaria a cerut Parlamentului să răspundă la acţiunile autorităţilor române împotriva maghiarilor din Ţinutul Secuiesc, pe care le consideră “anti-maghiare” şi “ilegale”, convocându-l pe ambasadorul României la Budapesta, relatează agenţia MTI și Mediafax preluate de Antena 3.

Vezi și TERORISM. Liderul „Mișcării de Tineret 64 de Comitate” Transilvania, arestat preventiv

Gabor Vona, liderul partidului Jobbik, a afirmat sâmbătă că a cerut ca ambasadorul român să fie audiat într-o sesiune comună a Comisiilor de Afaceri Externe şi Coeziune Naţională din Parlamentul ungar, în legătură cu o “serie de acţiuni politice ilegale anti-maghiare, bazate pe intimidare”, împotriva maghiarilor care trăiesc în Ţinutul Secuiesc.

Integral pe antena3.ro

FOTO: nineoclock.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to RIDICOL. România, acuzată de măsuri „anti-maghiare”

 1. Arsub says:

  Cu chiu, cu vai, mai pe ici pe colo, dar va multumim pentru propaganda justitiara pe care o initiati, probabil nu cu putin efort.

  Sunteti necesari, deoarece oamenii incep sa uite de unde au plecat si faptul ca e mai important decat orice acel ceva ce il lasam in urma.

  Poate cer putin prea mult, dar va rog sa va amplificati eforturile in aceasta privinta. Mondeniile si stirile iefinte sunt cele care aduc bani, dar realitatile dure sunt cele care conteaza.

  Aratati poporului Roman ce inseamna patrie pentru ca .. se pare ca a uitat..

 2. Buletin de Carei says:

  Tot aceasta formatiune a declansat un scandak monstru in Ungaria pentru ca directorul teatrului budapestan a inchiriat sala ambasadei Romaniei si ICR pentru sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei in 2010.
  Directorul teatrului a si fost schimbat atunci pentru tupeul de a accepta inchirierea salii. Despre ce vorbim atunci? De ce nimeni din Ronmania nu a chemat sa dea explicatii ambasadorul Ungariei la Bucuresti?
  De ce in Romania, in Carei e interzis bustul lui Eminescu si Bratianu dar suntem acuzati ca tara de masuri antimaghiare? Romanii din Carei sunt supusi discriminarii si unei conduceri totalitate din partea UDMR si tot noi suntem cei acuzati? Sau avem alta granita si noi nu am aflat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "RIDICOL. România, acuzată de măsuri „anti-maghiare”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ridicol-romania-acuzata-de-masuri-anti-maghiare/