RIDICOL. UDMR a început victimizarea primarului Antal Árpád András, vizat de un dosar al DNA

February 17, 2016 •UDMR •Views: 3433

Cum era de așteptat, UDMR a început deja să lucreze la victimizarea primarului UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád András, vizat de un dosar al DNA.

Antal a dat deja publicității, prin intermediul paginii sale de Facebook, un mesaj exclusiv în limba maghiară prin care se victimizează și spune că intrarea sa în vizorul DNA era doar o chestiune de timp.

Az, hogy eljárást indítanak ellenem, ott volt a levegőben már hosszú ideje. Számítottam arra, hogy előbb utóbb a gépezet…

Posted by Antal Árpád on Wednesday, February 17, 2016

Conducerea UDMR vine și ea să apere „nevinovăția” primarului extremist din Sfântu Gheorghe și a dat publicității un comunicat de presă prin care se arată solidară cu acesta.

„Uniunea a aflat cu stupoare despre faptul că DNA a efectuat percheziții la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, respectiv la domiciliul primarului Antal Árpád, vizând un contract finanțat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), în cazul căruia instituția de finanțare a remis un document prin care se stabilește îndeplinirea tuturor criteriilor de reglementare, respectiv legalitatea tuturor aspectelor.

Considerăm că, într-un stat de drept, este cel puțin de așteptat ca, în astfel de cazuri, în spațiul public să nu apară diferite ipoteze prezentate drept realități confirmate. O asemenea practică încalcă principiile de bază ale democrației.

Uniunea Democrată Maghiară din România își exprimă solidaritatea cu primarul Antal Árpád, avem încredere deplină că audierile ce vor avea loc pe parcursul acestei zile vor clarifica, cu siguranță, acuzațiile aduse şi vor dovedi că acestea sunt nefondate”.

Biroul primarului municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a fost sigilat miercuri dimineaţă de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care efectueazăpercheziţii la această instituţie, transmite Agerpres citată de Mesagerul de Covasna.

Potrivit unor surse judiciare, cercetările vizează fapte legate de atribuirea unor contracte, privind modernizarea unor străzi şi trotuare, realizarea de piste pentru biciclişti şi iluminat public. Sursele susţin că prejudiciul s-ar ridicat la aproximativ un milion de euro şi că la finalul percheziţiilor Antal Arpad va fi dus la Bucureşti, pentru audieri.

DNA a anunţat că procurorii efectuează, miercuri, mai multe percheziţii în Bucureşti Covasna şi Braşov, într-un dosar care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2010 – 2014.

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to RIDICOL. UDMR a început victimizarea primarului Antal Árpád András, vizat de un dosar al DNA

  1. Nelutu says:

    Ungurii pot fi admirati pentru solidaritatea de care dau dovada atunci cind un membru udmr este luat in vizorul autoritatilor,spre deosebire de romani care se dezic rapid de membrul de partid care este in atentia acelorasi autoritati.Dar,sa ne aducem aminte ca Antal Arpad avertiza romanii transilvaneni ca vor avea soarta sirbilor din Kosovo;acum autoritatile romane sa se poarte cu el la fel ca sirbii fata de un kosovar prins la furat in Serbia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "RIDICOL. UDMR a început victimizarea primarului Antal Árpád András, vizat de un dosar al DNA"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ridicol-udmr-a-inceput-victimizarea-primarului-antal-arpad-andras-vizat-de-un-dosar-al-dna/