Romanii din Sfantu Gheorghe ii stau in gat primarului Antal Arpad! Inca o dovada a epurarii etnice a romanilor din Covasna!

November 11, 2008 •Antal Arpad, Covasna, iredentism, Madalin Guruianu, semidoct, separatism etnic, Sfantu Gheorghe, sovinism, Tamas Sandor •Views: 1292

Primarului Antal Arpad ii cam stau in gat romanii din Sfantu Gheorghe. Geniul din fruntea Primariei Sfantu Gheorghe nu si-a putut ascunde dezgustul fata de afirmatiile liderului PD-L Dan Suciu care l-a invitat pe primar sa poarte pentru o zi macar o haina la mana a doua cumparata din unul din zecile de magazine de acest fel din Sfantu Gheorghe. Asta este viziunea de viitor a liderilor UDMR in Covasna: cui nu-i convine saracia atunci sa plece. Toata stirea aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to Romanii din Sfantu Gheorghe ii stau in gat primarului Antal Arpad! Inca o dovada a epurarii etnice a romanilor din Covasna!

  1. omu cu sobolani says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Romanii din Sfantu Gheorghe ii stau in gat primarului Antal Arpad! Inca o dovada a epurarii etnice a romanilor din Covasna!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/romanii-din-sfantu-gheorghe-ii-stau-in-gat-primarului-antal-arpad-inca-o-dovada-a-epurarii-etnice-a-romanilor-din-covasna/