RUȘINOS. MAE răspunde, din genunchi, FLEGMEI de la Budapesta și se pregătește să-l decoreze pe Viktor Orban cu Steaua României.

February 15, 2013 •Ministerul Afacerilor Externe •Views: 1307

Titus Corlățean

Titus Corlățean, ”ministrul” de externe al României

Ministerul Afacerilor Externe, condus de PSD-istul Titus Corlățean, a început, încet dar sigur, să adopte aceeași atitudine slugarnică la adresa regimului extremist de la Budapesta care l-a caracterizat din totdeauna pe președintele republicii, Traian Băsescu. După ce i-a făcut loc nașului în suflet, Corlățean s-a gândit că n-ar fi rău să adopte și atitudinea nașului în chestiunea așa-zisului ținut secuiesc și a sfidărilor Ungariei.

La ultima flegmă venită de la Budapesta, după ce în prealabil au transmis opiniei publice că lucrurile sunt sub control și că se va dialoga, MAE răspunde, din genunchi, cu un banal comunicat de presă, pe care îl redau mai jos:

”Ministerul Afacerilor Externe ia notă cu profund regret de faptul că autorităţile ungare continuă gesturile simbolice de natură să provoace opinia publică românească.

Această conduită contravine celor convenite în cadrul discuţiilor recente dintre cei doi miniştri ai afacerilor externe ai României şi respectiv, Ungariei. De altfel, într-o scrisoare transmisă în cursul zilei de azi, 15 februarie 2013, ministrului afacerilor externe român, de către omologul său ungar, Janos Martonyi, acesta a reconfirmat faptul că „implicarea comună a celor doi miniştri a avut un efect liniştitor în privinţa tensiunilor create.”

În acest context, Guvernul României va continua să acţioneze cu aceeaşi consecvenţă pe linia promovării Parteneriatului Strategic bilateral şi aşteaptă ca şi partea ungară să acţioneze în acelaşi spirit.

Totodată, Guvernul României va aplica, în continuare, cu stricteţe, legislaţia naţională pe întreg teritoriul României, inclusiv în ceea ce priveşte utilizarea publică a însemnelor”. (Sursa: MAE.ro)

Cu alte cuvinte nu poate Budapesta să flegmeze cât poate Bucureștiul să încaseze. Vorba colegului de breaslă Victor Roncea: mai bine să-l decorăm și pe Viktor Orban cu Steaua României, ca să aibe Laszlo Tokes un coleg în România, și să terminăm dracului scandalul.

Reacția MAE la această nouă sfidare a Budapestei este mizerabilă și nu face altceva decât dea apă la moară regimului extremist a lui Viktor Orban.Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to RUȘINOS. MAE răspunde, din genunchi, FLEGMEI de la Budapesta și se pregătește să-l decoreze pe Viktor Orban cu Steaua României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "RUȘINOS. MAE răspunde, din genunchi, FLEGMEI de la Budapesta și se pregătește să-l decoreze pe Viktor Orban cu Steaua României. "! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/rusinos-mae-raspunde-din-genunchi-flegmei-de-la-budapesta-si-se-pregateste-sa-l-decoreze-pe-viktor-orban-cu-steaua-romaniei/