"SA NE FACEM CA MUNCIM", deziva prefectului de Covasna, Gyorgy Ervin. In bataie de joc, Prefectura Covasna mi-a expediat de doua ori aceeasi adresa!

August 19, 2010 •antiromanism, Consiliul Judetean Covasna, extremism maghiar, Gyorgy Ervin, PCM, Prefectura Covasna, separatism etnic, Tamas Sandor, UDMR •Views: 3639

Prefectul judetului Covasna mi-a expediat de doua ori aceeasi adresa, mimand ca isi face datoria pentru care este platit atat de gras din fonduri publice

La sfarsitul lunii mai 2010 l-am sesizat pe reprezentantul Guvernului Romaniei in judetul Covasna, prefectul Gyorgy Ervin (fost membru UDMR si sustinut in aceasta functie de catre formatiune maghiara!) in legatura cu o noua situatie in care administratia publica locala din Covasna, de aceasta data Consiliul Judetean Covasna, condus de un alt UDMR-ist pe nume Tamas Sandor, utilizeaza in spatiul public inscriptii ilegale in care limba maghiara, limba minoritatii, apare inaintea limbii oficiale de stat in Romania, limba romana. De aceasta data este vorba de bannerul de promovare al “Anului artelor plastice in Covasna” instalat de CJ Covasna in centrul municipiului Sfantu Gheorghe (detalii aici).

Prin adresa nr. 7900/01.07.2010 reprezentatul Guvernului Emil Boc in judetul Covasna, prefectul Gyorgy Ervin, trimite petitia subsemnatului Consiliului Judetean Covasna, fara sa se pronunte asupra ilegalitatii sau a legalitatii situatiei si solicita CJ Covasna sa verifice cele semnalate de mine si sa dispuna masurile legale ce se impun. Frumos, nu?

Raspunsul CJ Covasna vine destul de repede, prin adresa nr. 6950/07.07.2010. Adresa semnata de catre presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor, face referire la HG nr. 1206/2001 si drepturile minoritatilor nationale si concluzioneaza ca in acest caz legea este respectata intrucat acel banner este inscriptionat atat in limba romana cat si in limba maghiara. Inutil sa mai adaug faptul ca eu nu reclamasem faptul ca acel banner nu ar fi fost inscriptionat si in limba romana ci am sesizat doar faptul ca, in mod ilegal, este inscriptionat mai intai in limba maghiara si abia mai apoi in limba romana, “detaliu” pe care Tamas Sandor se face ca nu il intelege. De remarcat faptul ca desi CJ Covasna a raspuns in data de 7.07.2010 Prefectura Covasna imi comunica raspunsul abia in data de 22.07.2010, adica dupa mai bine de doua saptamani!

Pentru cam refuzat sa inghit acest teatru de oligofreni in care ditamai prefectul, Gyorgy Ervin, se face sa aplica legea iar ditamai presedintele de consiliu judetean, Tamas Sandor, se face ca nu intelege ce anume am sesizat, am adresat Prefecturii Covasna o noua sesizare in care am cerut cat se poate de lipede sa mi se comunice ce anume va face Prefectura Covasna in urma raspunsului idiot al CJ Covasna, pentru ca legea sa fie respectata in acest caz. Stupefactie! Prin adresa nr. 11423/12.08.2010 Prefectura Covasna imi comunica, sec, pentru a doua oara consecutiv aceeasi adresa a CJ Covasna, nr. 6950/07.07.2010.

O institutie a statului, Prefectura judetului Covasna, isi bate joc pe fata de un cetatean care ii adreseaza o petitie si semnalaza o incalcare a legii. Un inalt functionar public, platit cu un salariu gras ca sa vegheze ca legile si Constitutia Romaniei sunt respectate, isi bate joc de un cetatean caruia Constitutia Romaniei ii garateaza dreptul la petitionare.
Sunt siderat! Se pare ca nesimtirea prefectului judetului Covasna, Gyrogy Ervin (foto), nu are limite. Sa aservesti o instutie a statului intereselor de grup ale liderilor UDMR din Covasna se numeste simplu constituire de grup mafiot. Sa nu iti dai seama ca esti doar un efemer functionar al unei institutii publice si ca nu poti sa tarasti o institutie in asemenea mizerii inseamna ca esti mai limitat intelectual decat un sobolan!

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2008/11/prefectul-gyorgy-ervin-baronul-local.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

26 Responses to "SA NE FACEM CA MUNCIM", deziva prefectului de Covasna, Gyorgy Ervin. In bataie de joc, Prefectura Covasna mi-a expediat de doua ori aceeasi adresa!

  1. Gecubex SRL (firma cu profil anonim) says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: ""SA NE FACEM CA MUNCIM", deziva prefectului de Covasna, Gyorgy Ervin. In bataie de joc, Prefectura Covasna mi-a expediat de doua ori aceeasi adresa!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/sa-ne-facem-ca-muncim-deziva-prefectului-de-covasna-gyorgy-ervin-in-bataie-de-joc-prefectura-covasna-mi-a-expediat-de-doua-ori-aceeasi-adresa/