SCANDAL ÎN UDMR COVASNA. Tamas Sandor: Antal Arpad a fost adus de securiști de la Rupea. Nu avem probleme cu Dan Tanasă!

January 25, 2013 •Tamas Sandor •Views: 1516

tamas sandor antal arpad dan tanasa

Subsemnatul alături de Tamas Sandor și Antal Arpad

Gândul.info publica marți declarația președintelui UDMR Covasna care ”afirmă că în judeţ nu sunt probleme cu “românii băştinaşi”, ci doar cu cei “care au fost aduşi aici de securişti” şi că trebuie să se încerce schimbarea mentalităţii românilor şi “să fie foarte clar că România nu este numai a românilor”.

Declarația lui Tamas îl jigește cât se poate de direct chiar pe președintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras, care nu este născut în județul Covasna ci la Rupea, în județul Brașov. Potrivit lui Tamas, bunul său prieten Antal Arpad a fost adus în Covasna de ”securiști” pentru a agita spriritele și a crea conflicte între românii și maghiarii care se înțeleg bine în Covasna.

Tot prin această declarație Tamas Sandor recunoaște că subsemnatul, născut în Sfântu Gheorghe, sunt un partener de dialog mult mai respectabil decât Antal Arpad.Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to SCANDAL ÎN UDMR COVASNA. Tamas Sandor: Antal Arpad a fost adus de securiști de la Rupea. Nu avem probleme cu Dan Tanasă!

 1. Lorddoanche says:

  Gresit: Tamas vorbea despre romani adusi de securisti (ca fam. ta de ex.), nu despre unguri ca Antal. Este totusi o diferenta…

  • Dan Tanasa says:

   Tot așa cum tu știi sigur că familia mea a fost adusă de securiști și eu știu sigur că familia ta e slugă la Tamas Sandor iar Antal a fost adus de securiști.

 2. imperrio88 says:

  nu cumva merg pe varianta,,fate frate cu dracu pina treci puntea”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "SCANDAL ÎN UDMR COVASNA. Tamas Sandor: Antal Arpad a fost adus de securiști de la Rupea. Nu avem probleme cu Dan Tanasă!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/scandal-in-udmr-covasna-tamas-sandor-antal-arpad-a-fost-adus-de-securisti-de-la-rupea-nu-avem-probleme-cu-dan-tanasa/