SCOR JENANT. Propaganda șovină a extremiștilor radicali din PPMT nu a avut priză la electoratul maghiar

November 5, 2014 •extremism maghiar •Views: 1639

Szilagyi-Zsolt

Szilágyi Zsolt (FOTO: psnews.ro)

Potrivit romania-actualitati.ro, preşedintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania, Toró T.Tibor, şi vicepreşedintele, Szilágyi Zsolt, care a candidat pentru Preşedinţia României, au demisionat astăzi din funcţii.

Szilágyi Zsolt a declarat pentru Radio România că a luat această decizie din cauza rezultatelor slabe obţinute la alegerile prezidenţiale.

“Mi-am prezentat astăzi demisia din Prezidiul Naţional. Deocamdată, cu o zi după alegeri, eu nu aş putea să spun ce aş face altfel în această campanie, că este foarte clar că Ardealul a fost mai nepăsător şi, în cadrul Transilvaniei, judeţele populate de maghiari s-au prezentat într-o mai scăzută prezenţă la vot”, a afirmat Szilágyi Zsolt.

Conform rezultatelor parţiale, Szilágyi Zsolt a obţinut 0,56% la aceste alegeri.

Nota mea: electoratul PPMT este reprezentat de nucleul dur al extremiștilor maghiari. Din păcate pentru ei însă, propaganda politică bazată exclusiv pe ideile autonomiei pe criterii etnice și ale urii viscerale împotriva românilor nu au priză la electoratul maghiar.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to SCOR JENANT. Propaganda șovină a extremiștilor radicali din PPMT nu a avut priză la electoratul maghiar

  1. Eu says:

    Nu are priza propaganda extremista a PPMT-ului, ceea ce e bine, dar din pacate are insa priza propaganda extremista a UDMR-ului.

  2. petru says:

    Pai parca mai era un partid maghiar,partidul civic sau ceva de genul asta,aia le-au luat multe din voturi la udmr

  3. Preda says:

    Era clar ca ungurii nu vor vota niciodata in nr mare cu ppmt pt ca vor fura practic voturile umdr-ului , si automat va exista riscul ca udmr sa nu mai intre in parmament. Unguretul nu e prost.Chiar si asa udmr debia se chinuie sa intre in Parlament .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "SCOR JENANT. Propaganda șovină a extremiștilor radicali din PPMT nu a avut priză la electoratul maghiar"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/scor-jenant-propaganda-sovina-a-extremistilor-radicali-din-ppmt-nu-a-avut-priza-la-electoratul-maghiar/