March 28, 2011 •Federatia Romana de Fotbal, Mircea Sandu, nesimtire •Views: 1616

Stimate domnule Preşedinte,

Sâmbătă, 26 martie, echipa naţională de fotbal a României şi-a adăugat în palmares o nouă „reuşită” memorabilă, o înfrângere ruşinoasă în faţa naţionalei Bosniei şi Herţegovinei, în preliminariile EURO 2012, ratând din nou calificarea la un turneu final european. Contabilizăm aşadar mai bine de 11 ani de când naţionala de fotbal a României, de rezultatele căreia sunteţi (sau ar trebui să fiţi!) responsabil, se face de râs prin Europa şi prin lume, ratând calificarea la un turnel final de Campionat Mondial din anul 1998 şi la un Campionat European din anul 2000.

„Responsabilitatea, implicarea, spiritul de iniţiativă şi dedicarea” cu care conduceţi Federaţia Română de Fotbal de mai bine de 21 de ani au făcut posibilă evoluţia uluitoare a echipei naţionale de fotbal a României: de la poziţia numărul 3 în septembrie 1997 la poziţia numărul 52 în martie 2011, conform FIFA World Ranking. De menţionat este şi faptul că în acelaşi clasament al FIFA, Bosnia ocupa poziţia 56 la momentul partidei cu naţionala noastră.

Această situaţie impunea de foarte mult timp o demisie de onoare din partea dumneavoastră. Având în vedere nesimţirea care vă caracterizează, nu cred că se pune problema, din partea dumneavoastră, a unei demisii de onoare! În mod normal v-aş fi solicitat demisia, având în vedere ultima „realizare” dar şi „palmaresul” impresionant al echipei naţionale de fotbal din ultimii 13 ani! Dar pentru că este evident că nu aveţi nici cea mai mică urmă de bun simţ care sa mă facă să cred că veţi demisiona, nu îmi rămâne decât să vă transmit sincere felicitari pentru această nouă „realizare”! Bravo domnule Mircea Sandu!

Dan Tanasa, presedinte PC Spania

Madrid, 28 martie 2011

PS: Putem sta liniştiţi în continuare! FIFA World Ranking are 202 poziţii!

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Scrisoare deschisă, Domnului Mircea Sandu, Preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal

1. Intre timp am scapat de nasul si de corleone dar fotbalul nostru parca a saracit mai mult.