"SECUIMEA" DUDUIE DE SPECIALISTI. Nagy Istvan, secretarul Primariei Gheorgheni, ma da cu flit la o cerere de informatii de interes public!

September 1, 2010 •extremism maghiar, Gheorgheni, Harghita, PCM, semidoct, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 2174

La inceputul lunii august am solicitat Primariei Gheorgheni, judetul Harghita, sa imi comunice, in baza Legii nr. 544/2001, informatii de interes public in legatura cu banii cheltuiti din fonduri publice catre presa locala sau nationala pentru anunturi de mica publicitate.
Am solicitat simplu “O lista completa a publicatiilor (cotidiene, saptamanale, reviste, alte publicatii, etc. locale, regionale sau nationale) si a radiourilor locale, regionale sau nationale, catre care Primaria municipiului Gheorgheni a achitat, in conditiile legii, sume de bani pentru anunturi de mica publicitate sau publicitate (ex. Anunturi de angajare, anunturi privind organizarea unor licitatii, etc.) in perioada anilor 2004-2010.”
Dupa ce am adresat o reclamatie administrativa, urmare refuzului tacit al Primariei Gheorgheni de a raspunde solicitarii mele, azi am primit o adresa cu antetul Primariei pe care o redau mai jos:

From: Nagy Istvan
To: Dan Tanasa
Sent: Wed, September 1, 2010 10:53:45 PM
Subject: Re: Solicitare de informatii in baza Legii nr. 544/2001 – publicitate lista

 Atasat va transmitem raspuns la solicitarea dvs.

Primaria Gheorgheni – Raspuns Dan Tanase

1. Ma voi adresa instantei de judecata sa vedem ce parere are!
2. De remarcat atitudinea dispretuitoare a unui functionar public fata de o cerere perfect legala a unui cetatean care doreste sa afle cum se cheltuiesc banii publici. Cat de mandru se simte Nagy Istvan pentru recomandarea ce mi-a facut-o!

Foto: Nagy Istvan

Ce salariu are acest individ? Detalii aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

8 Responses to "SECUIMEA" DUDUIE DE SPECIALISTI. Nagy Istvan, secretarul Primariei Gheorgheni, ma da cu flit la o cerere de informatii de interes public!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: ""SECUIMEA" DUDUIE DE SPECIALISTI. Nagy Istvan, secretarul Primariei Gheorgheni, ma da cu flit la o cerere de informatii de interes public!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/secuimea-duduie-de-specialisti-nagy-istvan-secretarul-primariei-gheorgheni-ma-da-cu-flit-la-o-cerere-de-informatii-de-interes-public-2/