SEMNAL DE ALARMĂ. Ofițeri ai Armatei Române din Bistrița: UDMR urmărește destrucurarea României și crearea Ungariei Mari

March 10, 2014 •UDMR •Views: 3092

FOTO: adevarul.ro

FOTO: adevarul.ro

SCRISOARE DESCHISA,

Primului ministru al Guvernului Romaniei,

Presedintelui Partidului Conservator,

Presedintelui Partidului Social Democrat,

Presedintelui Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei,

Presedintelui Partidului National Liberal,

Scrisoarea noastra deschisa se doreste a fi un semnal de alarma pentru intreaga noastra clasa politica. In virtutea Constitutiei Romaniei privind dreptul la opinie, dorim sa atragem atentia, atat Primului ministru al Guvernului Romaniei, cat si presedintelui Partidului National Liberal: oamenii au votat U.S.L.-ul cu majoritatea zdrobitoare de 70%, un vot decisiv impotriva regimului Basescu, dar si impotriva celor care au sustinut cu inversunare acest regim dictatorial, antiromanesc. Este vorba de Partidul Democrat Liberal, dar si de UDMR, care, chiar daca legal, nu este partid,se comporta ca atare.

Nu putem uita ca UDMR-ul a fost la guvernare mai mult de 20 de ani. Cu ce a contribuit aceasta grupare ilegala, (ca partid politic), la dezvoltarea economica si sociala a Romaniei ? Nu a interesat-o decat obtinerea de privilegii, nu atat pentru maghiarii din Romania, cat pentru ei personal. Uitati-va ce averi formidabile au dobandit conducatorii udemeristi chiar in detrimentul propriilor concetateni! Folosind lozinci iredentiste, antiromanesti, amenintand pe maghiarii corecti si cinstiti, si-au cladit propriile fiefuri in care taie si spanzura fara nici o frica. Ba, mai mult, si-au vandut voturile celor care au dat mai mult.

Sprijiniti puternic, chiar si financiar, de un stat care numai prieten nu ne este, dar si de unii tradatori politicieni romani, UDMR-ul doreste sa ajunga, din nou, la putere, asa cum a fost o perioada foarte mare de timp.

Domnule Prim ministru, domnilor presedinti ai partidelor din arcul guvernamental, argumentele dumneavoastra ca numai asa asigurati stabilitatea politica in Romania, sunt false.

Daca sustineti ca doriti stabilitate politica, va adresam urmatoarele intrebari la care asteptam raspuns:

 • de ce nu ati respectat acordul incheiat in cadrul USL, acord pentru care majoritatea covarsitoare a romanilor si-a dat acceptul ?

 • de ce nu ati acceptat solicitarile PNL care, in nici un caz, nu erau adresate impotriva intereselor natioanle ?

 • de ce acceptati conditiile injositoare pentru noi, ca romani, impuse de o grupare care nu are nici un drept legal de a participa la guvernarea tarii, intrucat este o grupare constituita pe criterii entice, nu pe criterii politice, conditii impuse de pe o pozitie de forta si de lipsa de respect fata de noi ca romani ?

 • de ce doriti cu ardoare aducerea la guvernare a UDMR-lui atata timp cat aceasta grupare etnica nu a venit cu nici o propunere de dezvoltare economica a tarii, ci numai cu pretentii pentru satisfacerea intereselor proprii, care, in fond, urmaresc o separare de Romania ?

 • cum ar reactiona guvernul american daca romanii din America ar solicita, prin analogie, toate contitiile puse de UDMR, pentru romanii care traiesc in America ?

 • de ce in toate tarile Europei conditia esentiala pentru a trai si munci acolo este de a vorbi limba tarii respective, noi nu suntem in Europa, pentru noi nu sunt valabile aceste reglemntari ?

Prin demersurile dumneavoastra veti starni un val de nemultumiri, nu numai ale romanilor din Transilvania, ci si ale tuturor romanilor. Chiar doriti cu ardoare sau inconstienta, amplificarea unui focar care ar putea duce la o situatie exploziva ce ar putea scapa de sub control si care ar putea pune in pericol integritatea tarii ?

Sustinerea in Parlamentul Romaniei a unor legi care vor crea discriminari intre cetatenii acestei tari – Legea Statutului minoritatilor nationale, Legea educatiei si invatamantului, s.a.,- va determina un vot negativ adresat intregii clase politice, atat la alegerile europarlamentare, cat si la cele prezidentiale dar, mai ales, la alegerile care ar urma in 2016, sau in alegeri anticipate. Atragem atentia ca gruparea iredentista din UDMR urmareste destrucurarea Romaniei si crearea Ungariei Mari, asa cum au declarat in nenumarate randuri reprezentantii lor.

Domnule prim ministru, va avertizam ca demersul dumneavoastra de a forma guvernul cu UDMR-ul va crea conditiile pentru destramarea tarii, si veti fi raspunzator in fata poporului roman pentru fapte de tradare nationala. Omajoritate parlamentara se construieste prin sustinerea alegatorilor, nu prin aliante contra intereselor nationale, asa cum a procedat Basescu si vedem acum ca procedati si dumneavoastra!

Un grup de ofiteri in rezerva din garnizoana Bistrita in numele carora semneaza:

Col.(rz) Ciama Lucian

Col.(rz) Ciobotaru Stefan

Col.(rz) Magerusan Vasile

Col.(rz) Suciu Nicolae

Col.(rz) Pop Nicolae

Col.(rz) Filip Dorin

Col.(rz) Mariesan Mircea

Col.(rz) Cotu Vasile

Col.(rz) Cordovan Ioan

Col.(rz ) Talos Maftei

Sursa: bistritanews.ro

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

20 Responses to SEMNAL DE ALARMĂ. Ofițeri ai Armatei Române din Bistrița: UDMR urmărește destrucurarea României și crearea Ungariei Mari

 1. Bogdan says:

  Se stie ca Romanii au atacat cand le-a ajuns cutitul la os ! Lasati bozgorii sa isi faca de cap si sa ceara, ca asta nu va face decat sa ne inraiasca! Daca ei o cauta cu lumanarea va fi masacru, trebuie sa ii lasam sa viseze cu ochii deschisi pana in ziua cand ii vor inchide. Situatia nu va ramane asa, ei sunt invatati ca cei din jur sa taca dar cand o sa ne implicam noi din alte colturi ale tarii nu va mai fi asa. Rabdare si tutun !

 2. Cristi says:

  No sunteti singuri domnilor

 3. andu says:

  tocmai ca, daca UDMR nu sunt adusi la guvernare, pot sa faca sa fie razmerita in tara. vreti asta? e destul un semn si cei care abia asteapta vor porni un razboi civil intre romani si maghiari. de asta UDMR pune conditii sa fie la guvernare: petru ca sunt singurii care-i pot tine linistiti pe cei care trebuie. ar fi bine sa nu mai fie la guvernare, dar din pacate, lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par.

 4. Dan Deac says:

  De povesti si scrisori deschise mi-e plina casa. Militarii dorm

  • Valentin says:

   Militarii sunt apoliticii, nu dorm “maestre”!Daca ar lua initiativa in secunda 1 ar fi trecuti in rezerva si ar ajunge pe drumuri literalmente…inainte de a vorbi, informati-va corect si ganditi !!!

 5. fanul lui vanghelie says:

  va-n gura de rezervisti jegosi; cine sa va creade ca faceti un demers national, cand vorbiti de regim dictatorial dar va adresati ministrului de interne din acel regim dictatorial cu: Presedintelui Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei?jegosilor;pai boc-basescu a spus ca se formeaza regiuni pe specific etnic, basescu-boc au spus ca e legal steagul secuiesc pe institutii? iesiti in plm la miting…aaaaaaaaaaaaaa ati iesit la strigaturi gen: iesi afara javra ordinara….iesiti si acum la ponta-udmr si strigati: iesi afara javra ordinara, vanzator de tara….hai sa va vad…e plina tara de urmasi ai lui mos teaca ce au creierii-n desaga.. si daca ati avea dreptate nu va mai crede nimeni, cand va vad ca sunteti niste comunisti imputiti.

  • motan says:

   mai citeste si tu niste ALMANAHE..

  • otilia says:

   pt. fanul lui vanghelie- daca “Scrisoarea deschisa” iti creeaza un disconfort psihic, nu esti obligat sa te exprimi aici prin injuraturi….ai putea sa-ti exprimi opinia in mod civilizat cu privire la subiect? pare unul grav, care ne vizeaza pe toti…daca nu reusesti, tacerea e o solutie eleganta… ti-o recomand, cu tot respectul.

 6. ROMAN Minoritar in secuime says:

  SCRISOARE ADRESATA POPORULUI ROMAN
  Popor român !
  – Îţi scriu pentru că sper ca măcar acum, să îţi aminteşti cine ai fost, cine eşti şi poate aşa vezi încotro te îndrepţi!
  Eşti singurul popor european care trăieşte încă acolo unde s-a născut.
  Nu o spun eu, o spune istoria popoarelor. O fi mult, o fi puţin, nu ştiu – dar ştiu că eşti unic în Europa, această Europă care te loveşte, te jigneşte şi te umileşte.
  De ce o laşi să facă asta, când tu eşti singurul popor născut, crescut şi educat în graniţele sale?
  Eşti primul popor din lume care a folosit scrierea. Nu o spun eu, o spun tăbliţele de la Tărtăria şi o recunosc toţi cei care le-au studiat.
  Acum 7000 de ani, când alţii nici nu existau ca popor, pe aceste meleaguri locuitorii scriau, pentru a ne lăsa nouă mândria de a fi prima civilizaţie care se semnează pe acest pământ.
  Scrierea sumeriană a apărut 1.000 de ani mai târziu şi totuşi mulţi se fac că nu văd şi nu recunosc adevărul.
  Cât timp o să te laşi neglijat?
  Ai fost singurul popor pe care nici o putere din lume nu l-a cucerit chiar dacă ai fost împărţit, despărţit şi asuprit de mai multe imperii.
  Nici unul nu a putut să te cucerească cât ai fost unit, nici romanii care au stăpânit doar o parte din vechea Dacie, cealaltă fiind stăpânită de Dacii liberi, nici turcii care nu au reuşit niciodată să îţi transforme teritoriul în paşalâc.
  Toate marile înfrângeri s-au bazat pe trădare.
  NIMENI NU A REUŞIT SĂ TE SUPUNĂ CÂT AI FOST UNIT.
  De ce te laşi dezbinat?
  Ai fost scut creştinătăţii, când întreaga Europă tremura de teama islamului.
  Sângele tău a salvat Europa iar românul Iancu de Hunedoara a salvat Viena şi întreaga Europa de furia semilunii.
  Acum, tu popor de salvatori ai creştinismului, eşti tratat ca un paria.
  Când îţi vei revendica drepturile?
  Din tine au apărut: Eminescu, Enescu, Brâncuşi, Gogu Constantinescu, Vuia, Vlaicu, Coandă, Petrache Poenaru, Nicolae Teclu, Spiru Haret, Herman Oberth, Conrad Haas. Dar ce păcat, cei mai mulţi şi-au pus minţile sclipitoare în slujba altor ţări pentru că acasă nu i-a ascultat nimeni.
  De ce ai lăsat să se întâmple asta?
  Astăzi, popor român pentru tine se rescrie istoria.
  Cum vrei să se facă asta? Cum vrei să te vadă cei ce îţi vor urma?
  Astăzi, ca şi pe vremea fanarioţilor, domnitorul şi divăniţii nu au nici o legătură cu tine. Sunt străini de interesele şi dorinţele tale, tot ce doresc este să stea cât mai mult în funcţie şi să câştige cât mai mult.
  Tu taci !!!
  Astăzi, ca şi pe vremea cuceririi romane, bogăţiile tării, aceleaşi mine de aur, argint sare, mierea acestui pământ, sunt exploatate de alţii cu braţele tale şi se duc pentru a umple vistieriile străinilor de neam.
  Tu taci !!!
  Astăzi, ca şi pe vremea asupririi austro – ungare, drepturile românilor sunt călcate în picioare, iar cei puţini fac legea pentru cei mulţi.
  Tu taci !!!
  Astăzi, ca şi în vremuri de restrişte, românii pleacă din ţară, să muncească, sau să îşi vândă inteligenţa, pentru că ţara lor nu are nevoie de ei.
  Câţi dintre ei sunt viitorii Brâncuşi, Coandă, Conrad Haas, te-ai gândit la asta ?
  Conducătorii acestei ţări au nevoie de slujbaşi proşti, lipsiţi de educaţie, lipsiţi de caracter, lipsiţi de voinţă, lipsiţi de coloană vertebrală, ca să îi poată îndoi şi face figurine de plastilină din ei.
  Tu taci !!!
  Astăzi, ca şi pe vremea bolşevismului, la mare preţ sunt trădătorii, linguşitorii, vânzătorii de neam şi conştiinţă, traseiştii politici, gata să calce pe cadavre pentru a parveni şi a îşi păstra privilegiile.
  Tu taci !!!
  Astăzi, parlamentul şi guvernul ţării, divăniţii de azi, arendează pământurile şi întreprinderile “nerentabile” la indicaţiile unor străini de neam cărora le cântă osanale, unor arendaşi străini, spunând că asta se numeşte privatizare. Pentru aceste arende, ei primesc peşcheşul, iar ţara rămâne pe butuci.
  Tu taci !!!
  Astăzi, urmele civilizaţiei străbunilor voştri sunt şterse, pentru ca fiii tăi să nu mai ştie niciodată cum au apărut ei pe acest pământ, cine le sunt strămoşii şi care le sunt meritele. Vechile situri arheologice sunt distruse, se construiesc şosele experimentale peste ele, Sarmisegetuza, Grădiştea, Munţii Buzăului,
  sunt vândute sub pretextul impulsionării turismului, unor privaţi care, habar nu au că în pământul pe care îl calcă zace istoria ta încă nedescoperită.
  Tu taci !!!
  Elemente din tezaurul ţării, sunt trimise “la expoziţie” în afara ţării şi uită să se mai întoarcă, iar cei ce le-au scos, nu dau nici un răspuns, se fac că au uitat de ele.
  Tu taci !!!
  Arhivele tării sunt cedate printr-o lege a arhivelor, străină de interesele naţionale, celor ce vor să scoată din mintea românilor ideea şi dovezile de unitate naţională.
  Tu taci !!!
  Slujbaşii ţării, căftăniţii, vând la preţ de piatră seacă şi fier vechi, bunurile realizate de tine, sub oblăduirea şefilor lor, împart banii, apoi sunt “judecaţi” de ochii lumii şi primesc pedepse cu suspendare, adică “mulţumesc, la revedere, te mai chemăm noi când avem nevoie de serviciile tale”.
  Tu taci !!!
  Oştirea ţării este batjocorită, decimată, dezarmată, pusă în slujba altora, copiii tăi mor pe pământuri străine, iar Hatmanul Suprem vine în faţa ta şi spune că suntem într-o mare încurcătură, vom fi nevoiţi să împrumutăm avioane străine pentru a ne asigura siguranţa aeriană, de parcă asta s-a întâmplat peste noapte şi nu este urmarea politici sale dezastruoase, de parcă nimic din ceea ce se întâmpla românului azi nu i se datorează lui.
  Tu taci !!!
  Dispar din instituţii ale statului arhive cu invenţii şi inovaţii de interes strategic privind cercetarea nucleară. Cei puşi să le păzească nu păţesc nimic, iar cei ce trebuie să investigheze, spun că nu e nimic deosebit.
  Tu taci !!!
  Şi se fură voturile, iar comisia care trebuia să investigheze pe cei care au fost prinşi cu vot dublu, nu dă nici un răspuns, deşi există dovezi că ai fost furat şi voinţa ta răsturnată.
  Tu taci !!!
  În divan, se fură la 2-3 mâini, unii chiulesc, alţii se fac că lucrează, iar alţii mânuiesc legile după bunul plac, în văzul tuturor şi nu li se întâmplă nimic.
  Tu taci !!!
  Sistemul educaţional se reduce la bani , bani la înscriere, bani la examene, bani la absenţe, bani la promovare, bani la angajare, bani la reexaminare. Copiii tăi nu mai ştiu nici cum îi cheamă dacă nu se uită pe internet sau nu primesc un SMS.
  Tu taci !!!
  Dacă te îmbolnăveşti, nu ai unde să te duci, s-au închis spitalele, s-au scumpit medicamentele, trebuie să mergi dacă eşti operat cu faşele şi anestezicul de acasă, altfel mori neoperat sau deschis şi neînchis. Intri în spital pentru o unghie lovită şi ieşi cu 10 boli pe care nu le aveai la intrare.
  Tu taci !!!
  Un copil de 15 ani, român sportiv, este bătut de colegii de echipă maghiari, pentru că e român, chiar de Ziua Naţională a României. Nu se întâmplă nimic. Ceva mai târziu, Hocheiştii Naţionalei României (de naţionalitate maghiară) la un meci cu selecţionata Ungariei, tac când se intonează Imnul României, dar cântă cu foc imnul Ungariei şi pe cel al Ţinutului Secuiesc, imn care nu avea ce căuta la o manifestare oficială.
  Toţi tac !!!
  Tu taci !!!
  Guvernanţii nu fac altceva decât să te jupoaie, îţi bagă mâna în buzunar şi îţi iau banii, pentru că eşti prea bogat în viziunea lor, sau nu meriţi ce ai câştigat, iar ţara nu are bani . Se împrumută lăsându-te dator pe sute de ani, fără să le pese ce vor face şi de unde vor plăti datoriile cei ce le vor urma.
  Tu taci !!!
  Duşmanii tăi, cei ce vor să te vadă dispărut pentru a îţi lua locul, îţi impun ce să mănânci, ce să bei, ce medicamente să iei, fac experimente cu tine, te folosesc drept cobai cu avizul şi ajutorul trădătorilor din fruntea ţării, care le aplică legile într-un Codex Alimentarius care te duce la pieire.
  Tu taci !!!
  Parlamentarii îşi votează legi speciale, se protejează împotriva judecăţii pentru hoţiile şi prostiile pe care le fac, se acoperă cu legi făcute numai pentru ei, şi fură acoperindu-se unul pe altul.
  Tu taci !!!
  Preşedintele ţării îşi exprimă oficial acordul de modificare a Constituţiei ţării, la cererea unor străini, care îşi urmăresc propriile interese, fără a consulta măcar parlamentul, dar să te mai consulte pe tine…
  Tu taci !!!
  Un român plecat de acasă, descoperă peste hotare că ţara lui are de recuperat o sumă mare de bani de la alt stat. Ce fac parlamentarii români? Refuză să investigheze cazul, pentru că nu vor să îi supere pe cei ce îi ţin pe jilţuri, fără să le pese de interesul naţiunii, trădând jurământul făcut la investire.
  Tu taci !!!
  ASTA SE ÎNTÂMPLĂ ASTĂZI, POPOR ROMÂN,
  ŞI TU TACI !!!
  Dacă ar fi ca tot ceea ce se întâmplă să se răsfrângă numai asupra ta, românul de azi, nu ţi-aş scrie un cuvânt. Te-aş lăsa să lâncezeşti, să dormi până se aşterne praful peste tine şi mătura istoriei te va scoate afară din mintea celor ce vor urma, ca pe o întâmplare neplăcută.
  Dar tu popor român de azi, eşti legat de cel de ieri şi de cel de mâine şi odată cu tine piere nu numai trecutul, dar şi viitorul acestui neam.
  Cât o să mai taci ?
  Trezeşte-te, popor român, trezeşte-te român adormit şi nu lăsa să se şteargă dintr-o trăsătură de condei, tot ce ti-au lăsat părinţii, nu îţi lăsa copiii pe drumuri, sclavi ai celor ce nici nu existau pe când tu ştiai să scrii.”

 7. Catalin says:

  Coresct!Respect domnilor ofiţeri!Vă susţin!

 8. Cer curat says:

  Și ce fac „băieții cu ochii albaștri”?
  Înainte de 1989 erau recunoscuți ca o forță în lumea contra-informațiilor.
  Acum… s-au deprofesionalizat în asemenea hal? Dacă da, păi atunci să fie desființați. Măcar să știm și noi de ce SRI-ul nu mișcă nimic…

  • marius says:

   Sunt aproape convins ca SRI informeaza, dar rapoartele se opresc la tradatorii de neam carora nu le pasa.

   • Cer curat says:

    Putin e ofițer KGB.
    Acum nu spun că rușii sunt cel mai bun exemplu de urmat, dar dacă Putin a putut face ce-a făcut pentru Rusia, nu s-o găsi cineva cu dragoste de țară și pe la noi?

    SRI raportează. Foarte bine. N-ar trebui să și acționeze?
    Nu de alta, dar în curând nu vor mai avea cui să raporteze…

   • Vaiaudincoasa says:

    Sri-u lucreaza pentru popor.(?!) :DDD ; varianta 1)- nu-s de-ai poporului; varianta 2)- probabil sunt cîtiva de-ai poporului, dar numarul lor este inferior zdrentelor. varianta 3)- nu exista servicii incompetente la acel nivel , ci doar aservite serviciilor straine.
    Vazînd lucrurile, optez pentru a2a varianta… voi? Oricum nu conteaza, realitatea este in fata noastra!
    Si ar mai fi varianta extra, in cazul in care ar fi intradevar vatrari, si permit ca informatiile sa ajunga la 3 curve guvernamentale ca aceastea sa faca prapad din tara, atunci da, sunt incompetenti si sa-i f*** cel mai cel cu barda-n gura!

 9. ARTUR says:

  CU TOT RESPECTUL PENTRU SEMNATARII ACESTEI SCRISORI DESCHISE LE TRANSMIT MULT SUCCES IN A SE FACE AUZITI ! DESI CRED CA PAREREA LOR ESTE IMPARTASITA DE MULTE MILIOANE DE ROMANI NU SE VA FACE NIMIC DE CATRE ”DOMNII” CARE NE CONDUC ACUM !!! SINGURA SANSA DE A SE SCHIMBA CEVA IN BINE IN TARA ASTA, ESTE TREZIREA ROMANILOR DIN SOMN,BETIE SI PROSTIE !!! CUM SA SE SCHIMBE CEVA IN BINE ATUNCI CAND MAJORITATEA PDL-ISTILOR AU INTRAT IN USL ? CUM SA SE SCHIMBE CEVA CAND IN SECUNDA 1 DUPA ANUNTAREA VICTORIEI ALIANTEI USL ”TONTA” A SCUIPAT PE MILIOANE DE ROMANI SPUNANDU-LE CA VREA SA GUVERNEZE SI CU UDMR SI CAND IN LOC SA-L DEA JOS PE BASESCU A INCEPUT SA ”COABITEZE”?!CUM SA SE SCHIMBE CEVA CAND CEI CARE NE CONDUC TRADEAZA SI NE VAND LA STRAINI ,MAI MULT DECAT AU FACUT-O PANA ACUM ALTE PARTIDE ?!CUM SA SE MAI SCHIMBE CEVA CAND DEJA SUNTEM VANDUTI CU PAMANT CU TOT UNOR OAMENI BOGATI CE AU INTERESE IN A FACE CA ROMANIA SA DISPARA CA STAT DE PE HARTA EUROPEI ?! SUNT FOARTE CURIOS DE LA CINE SI CE RASPUNS VETI PRIMI DOMNILOR SEMNATARI AI SCRISORII.

  • Radu Humor says:

   Singura soluţie care ne rămâne este cea experimentată deja în multe ţări, şi care cu siguranţă va izbucni şi la noi !
   Dacă Băsescu vorbea de ţepe şi s-a ţinut de cuvânt ( ţeapă mai mare decât asta pe care au luat-o românii cu el, nu există!)e timpul să ne întoarcem totuşi şi la ştreang !
   Doar câţiva trădători agăţaţi în ele le-ar tăia pofta de vândut şi furat bogăţiile ţării şi de îmbogăţire rapidă şi nesimţită !

 10. Jon says:

  Foarte just ce spun ei !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "SEMNAL DE ALARMĂ. Ofițeri ai Armatei Române din Bistrița: UDMR urmărește destrucurarea României și crearea Ungariei Mari"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/semnal-de-alarma-ofiteri-ai-armatei-romane-din-bistrita-udmr-urmareste-destrucurarea-romaniei-si-crearea-ungariei-mari/