SENTINȚĂ DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ A CURȚII DE APEL BRAȘOV. Primarul din Gheorgheni, PCM-istul Mezei Janos, este obligat de instanță să îmi comunice informații de interes public: câți bani a vărsat în conturile publicației de limba maghiară Kronika!

February 9, 2012 •antiromanism, extremism maghiar, Gheorgheni, iredentism, Kronika, Mezei Janos, separatism etnic, sovinism maghiar •Views: 1144

Mezey Janos
Curtea de Apel Brasov a respins ieri recursul formulat de catre Primarul municipiului Gheorgheni impotriva sentintei Tribunalului Covasna prin care este obligat sa imi comunice informatii de interes public.
In luna decembrie 2011 Tribunalul Covasna a admis actiunea subsemnatului impotriva Primarului municipiului Gheorgheni, condusa de catre PCM-istul Mezey Janos, si il obliga pe acesta sa comunice informatii de interes public subsemnatului. Urmare acestei sentinte, Janos este obligat de instanta sa imi comunice urmatoarele informatii de interes public:
Care este cuantumul total al sumelor cheltuite din fonduri publice de la bugetul Primariei Gheorgheni pentru anunturi de mica publicitate sau publicitate (ex. Anunturi de
angajare, anunturi privind organizarea unor licitatii, etc.) in paginile publicatiei „Kronika”, in perioada anilor 2004-2010.


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to SENTINȚĂ DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ A CURȚII DE APEL BRAȘOV. Primarul din Gheorgheni, PCM-istul Mezei Janos, este obligat de instanță să îmi comunice informații de interes public: câți bani a vărsat în conturile publicației de limba maghiară Kronika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "SENTINȚĂ DEFINITIVĂ ȘI IREVOCABILĂ A CURȚII DE APEL BRAȘOV. Primarul din Gheorgheni, PCM-istul Mezei Janos, este obligat de instanță să îmi comunice informații de interes public: câți bani a vărsat în conturile publicației de limba maghiară Kronika!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/sentinta-definitiva-si-irevocabila-a-curtii-de-apel-brasov-primarul-din-gheorgheni-pcm-istul-mezei-janos-este-obligat-de-instanta-sa-imi-comunice-informatii-de-interes-public-cati-bani-a-varsat-in/