SENTINȚĂ în cazul Laszlo Tokes-Ordinul „Steaua României”

November 16, 2016 •justitie •Views: 5145

Curtea de Apel București a respins ca neîntemeiată cererea prin care Laszlo Tokes l-a chemat în judecată pe președintele Klaus Iohannis pentru retragerea Ordinului ‘Steaua României’, însă decizia nu este definitivă.

Vezi și EXCLUSIV. Tokes PIERDE un nou proces cu Poliția Locală Oradea în cazul steagului secuiesc

Laszlo Tokes a deschis un proces la Curtea de Apel București, în care a solicitat judecătorilor anularea decretului semnat pe 4 martie 2016 de președintele Klaus Iohannis, prin care șeful statului i-a retras Ordinul Național “Steaua României” în grad de Cavaler.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat atunci retragerea decorației acordate lui Tokes, având în vedere hotărârea Consiliului de Onoare pentru Ordinul Național “Steaua României” din 20 septembrie 2013.

“Cel care acordă o distincție vrea să răsplătească pe cel distins, să răsplătească un merit, cel care primește și acceptă această distincție trebuie să recunoască România și Constituția României, să aprecieze valorile care stau la baza Constituției României. Având în vedere toate acestea, am decis să retrag Ordinul ‘Steaua României’ dlui Laszlo Tokes”, declara la acea vreme Klaus Iohannis.

Vezi și EXCLUSIV. Sentință DEFINITIVĂ: László Tőkés, fără decorația „Steaua României”

FOTO: Agerpres

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to SENTINȚĂ în cazul Laszlo Tokes-Ordinul „Steaua României”

  1. Eugenia Domba says:

    Asa mi se pare corect ca acestui Laszlo să i se ridice și cetățenia română pentru că este un trădător și un instigator. Aici este România și toți români au drepturi egale ,iar limba română să se vorbească în școli și instituții, dacă vor maghiară să o vorbească acasă.Acest incalificabil personaj trebuie judecat ca trădător de țară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "SENTINȚĂ în cazul Laszlo Tokes-Ordinul „Steaua României”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/sentinta-in-cazul-laszlo-tokes-ordinul-steaua-romaniei/