Sfârșitul mandatului lui Băsescu, eșecul lamentabil al lui Ponta

July 7, 2014 • Dan Tanasa • Views: 1617

dan_tanasa-300x300de Dan Tanasă

Deși pare greu de crezut, luna aceasta se împlinesc doi ani de la mascarada politicianistă orchestrată de PSD și PNL care a culminat cu 7.403.836 (87,52%) de voturi pentru demiterea lui Traian Băsescu. Spun mascaradă nu pentru că Băsescu nu trebuia demis, ci pentru că modul în care au acționat PSD și PNL a fost o simplă mascaradă (aia cu ”lovitura de stat” e pentru copii de grădiniță).

Referendumul pentru demitere din 29 iulie 2012 a fost poate cea mai zdrobitoare dovadă a dezgustului profund pe care Traian Băsescu îl provoacă națiunii pe care o conduce. În democrația românească însă, 7,4 milioane de voturi care au spus DA pentru demitere nu a fost suficiente. Bîlbăiala guvernului condus de Victor Ponta și duplicitatea membrilor Curții Constituționale au făcut ca Traian Băsescu să revină triumfal la Palatul Cotroceni.

Peste cele 7,4 milioane de voturi s-au așternut în ultimii doi ani nu doar lipsa oricărei urme de bun simț a președintelui demis ci și aroganța celor care au pierdut lamentabil bătălia, Victor Ponta și Crin Antonescu. Aceeași lipsă a oricărei urme de bun simț îi permite lui Băsescu să sfideze votul a 7,4 milioane de români iar lui Ponta să mimeze pueril o luptă politică în care colaborează cu inamicul.

Episodul demiterii lui Băsescu este unul al eșecului pentru Victor Ponta și Crin Antonescu. Faptul că Băsescu va ajunge să se bucure de absolut toate beneficiile materiale acordate foștilor șefi de stat va fi dovada indubitabilă a eșecului lamentabil al bătăliei lui Victor Ponta și a PSD cu regimul Băsescu. Iar cei care pierd astfel de bătălii se retrag onorabil, nu rânjesc în fața opiniei publice și nu se afișeză ca învingători pentru a cere un nou vot.

Tags: , , , , ,

4 Responses to Sfârșitul mandatului lui Băsescu, eșecul lamentabil al lui Ponta

  1. […] Doi ani de la momentul in care presedintele Basescu a invins poporul roman la masa verde. […]

  2. […] Episodul demiterii lui Băsescu este unul al eșecului pentru Victor Ponta și Crin Antonescu. Faptul că Băsescu va ajunge să se bucure de absolut toate beneficiile materiale acordate foștilor șefi de stat va fi dovada indubitabilă a eșecului lamentabil al bătăliei lui Victor Ponta și a PSD cu regimul Băsescu. Iar cei care pierd astfel de bătălii se retrag onorabil, nu rânjesc în fața opiniei publice și nu se afișeză ca învingători pentru a cere un nou vot. De Dan Tanasahttp://www.frontpress.ro/ […]

  3. […] Episodul demiterii lui Băsescu este unul al eșecului pentru Victor Ponta și Crin Antonescu. Faptul că Băsescu va ajunge să se bucure de absolut toate beneficiile materiale acordate foștilor șefi de stat va fi dovada indubitabilă a eșecului lamentabil al bătăliei lui Victor Ponta și a PSD cu regimul Băsescu. Iar cei care pierd astfel de bătălii se retrag onorabil, nu rânjesc în fața opiniei publice și nu se afișeză ca învingători pentru a cere un nou vot. De Dan Tanasa […]

  4. radu says:

    “cei care pierd astfel de bătălii se retrag onorabil, nu rânjesc în fața opiniei publice și nu se afișeză ca învingători pentru a cere un nou vot.”

    Vezi tu undeva onoare si caracter la ei ? Ponta e o piftie gelatinoasa fara structura (principii, valori), o frauda politica la fel ca si cariera profesionala si biografia.Mi-e lehamite, si cred ca la majoritatea romanilor le asa chiar daca unii se tin de nas si mai merg la vot.Intrega clasa politica e decredibilizata in acest moment, iar astfel de momente pot sa duce la fenomene sociale radicale.Vom vedea, ceva va declansa nemultumirea acumulata si ne-exprimata.Ceva, orice se poate constitui ca pretext.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend