Sinteza zilei. Cifrele pe care UDMR le vrea ascunse. Cât dau şi cât primesc de la stat judeţele României

October 27, 2016 •UDMR •Views: 2688

Kelemen Hunor a prezentat, miercuri, pe pagina sa de Facebook o hartă a judeţelor după raportul între banii primiţi de la Stat şi banii încasaţi prin taxe şi impozite, realizată de ziarul ”Gândul”.

Vezi și UDMR incită la „război” româno-român

Mihai Gâdea a demonstrat la ”Sinteza zilei” că cifrele prezentate de Kelemen Hunor sunt incorecte.

”Clujul, din 100% cât dă la buget, primeşte înapoi 44%, zice Kelemen Hunor. Bihorul primeşte înapoi 65%. Şi putem să luam aşa fiecare judeţ.  Vedeţi că există judeţe precum Caraş-Severin, Gorj şi Mehedinţi care primesc un procentaj semnificativ peste ceea ce dau la buget.  Sigur că e interesant şi dacă ne uităm la Bucureşti. Capitala primeşte înapoi faţă de taxele pe care le primeşte 11, 2%. Deci, dacă Bucureştiul ar veni în momentul de faţă să spună noi de federalizăm, ne declarăm autonomia, Bucureştiul ar beneficia cel mai mult de taxele pe care le platesc bucureştenii”, a explicat Mihai Gâdea.

Realizatorul ”Sinteza zilei” a arătat în continuare de ce cifrele prezentate ”Gândul” şi preluate de Kelemen Hunor sunt incorecte.

”Calculul de la ”Gândul”, cu toată dragostea, este o bătaie de joc, ca să nu spun că cineva a plătit acest articol”, a subliniat Mihai Gâdea.

Integral și video pe antena3.ro.

FOTO: antena3.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Sinteza zilei. Cifrele pe care UDMR le vrea ascunse. Cât dau şi cât primesc de la stat judeţele României"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/sinteza-zilei-cifrele-pe-care-udmr-le-vrea-ascunse-cat-dau-si-cat-primesc-de-la-stat-judetele-romaniei/