ȘOCANT. Într-un video postat pe internet președintele PNL Sfântu Gheorghe afirmă că a folosit minori pentru campania sa electorală din 2008. VIDEO

May 10, 2012 •Antal Arpad, Madalin Guruianu, PNT, Tamas Sandor, UDMR •Views: 1696

Mădălin Guruianu

În luna martie 2012, consilierul local Mădălin Guruianu, membru în Consiliul Local Sfântu Gheorghe și președinte al PNL Sfântu Gheorghe, a organizat o conferință de presă la care au fost prezenți, printre alții, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, președintele Consiliului Județean Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, și președintele PDL Covasna, Dan Manolăchescu.

Cu acest prilej Guruianu a făct următoarea declarație, adesându-i-se unui membru al Asociației pentru Comunitate: ”…Îți aduci aminte, cred, în 2008 câți dintre jurnaliști considerau că erau necopți acei copii pentru a face acea campanie, care nu aveau încă 18 ani, și totuși cred că am încercat să nu-i influențăm…”. Guruianu a făcut această declarație după ce un membru al Asociației pentru Comunitate, Daniel Șanta, i-a reproșat faptul că recolează copii voluntari în Asociația pentru Comunitate pentru a-i înscrie în PNL, în opinia lui Șanta aceștia fiind ”prea tineri și prea puțin copți” pentru a face politică.

Puteți urmări întreaga înregistrare aici (minutul 13):

Notă: știam că în 2008 Guruianu, dar și Antal sau Tamas, au folosit copii minori în timpul campaniei electorale însă nu am făcut public acest lucru întrucât nu aveam dovezi. Dovada vine acum chiar de la Mădălin Guruianu. Mai știu din surse sigure că toți copiii care au lucrat la campania electorală a lui Guruianu au fost duși gratuit într-un ”concediu” pe litoral, unde au fost ”onorați” cu prezența de către Antal și Stefan Joos (membru PSD).Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to ȘOCANT. Într-un video postat pe internet președintele PNL Sfântu Gheorghe afirmă că a folosit minori pentru campania sa electorală din 2008. VIDEO

  1. Justitiarul says:

    astia nu stiu sa vorbeasca, uite cine conduce, ce usor este pentru udmr, sa manipuleze astfel de oameni. Prostii sunt usor de condus.

  2. ….scuze: ,,protrcția copilului…”

  3. Nu mă miră, pentru că acastă parte a clasei politice se pretează (și s-a pretat)la orice. De ce n-ar folosi și minori? Oare protecîia copilului nu se autosesizează? Foarte bine că faceți cunoscute aceste practici, ptr că doar așa opinia publică își poate forma o părere despre această …Uniune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ȘOCANT. Într-un video postat pe internet președintele PNL Sfântu Gheorghe afirmă că a folosit minori pentru campania sa electorală din 2008. VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/socant-intr-un-video-postat-pe-internet-presedintele-pnl-sfantu-gheorghe-afirma-ca-a-folosit-minori-pentru-campania-sa-electorala-din-2008-video/