ȘOCANT. SLUGA UDMR ÎN HARGHITA, PREFECTUL LADANYI LASZLO-ZSOLT, CONFIRMĂ: Patru primării din județ au pagini de internet EXCLUSIV ÎN LIMBA MAGHIARĂ! Prefectul a reacționat abia după interpelarea senatorului PDL Iulian Urban!

December 28, 2011 •discriminarea romanilor, iredentism, Ladanyi Laszlo-Zsolt, Prefectura Harghita, separatism etnic, UDMR •Views: 1097

Prefectul judetului Harghita, fostul membru UDMR Ladanyi Laszlo-Zsolt, confirma, urmare unei interpelari adresata de catre senatoul PDL Iulian Urban Prefecturii Harghita, faptul ca paginile de internet a patru primarii de comune din judetul Harghita sunt redactate exclusiv in limba maghiara.
Aceasta situatie ilegala si antiromaneasca este tolerata chiar de catre

Prefectul judetului Harghita, care nu este altceva decat sluga ilegalitatilor comise de membrii UDMR sau PCM, care conduc aceste primarii.

Faptul ca la aceasta ora paginile oficiale de internet ale acestor primarii din judetul Harghita sunt redactate exclusiv in limba maghiara dovedeste mentalitatea profund antiromaneasca si sovina a primarilor din aceste comune, membrii UDMR sau PCM, precum si pasivitatea si chiar complicitatea Prefectului Ladanyi Laszlo-Zsolt cu aceasta situatie. 
A fost nevoie ca un senator de Ilfov sa ii atraga atentia Prefectului de Harghita ca indolenta sa a dus la aceasta situatie intolerabila. Mai mult, pentru a dovedi inca odata cat de aservit este sovinismului maghiar promovat de UDMR, Prefectul Ladanyi Laszlo-Zsolt se limiteaza la a trimite simple adrese, fara sa solicite termene clare de respectare a legii.

As mai adauga faptul ca in judetul Harghita exista mult mai multe primarii conduse de membri UDMR sau PCM care au paginile de internet exclusiv in limba maghiara. Bineinteles ca Prefectul Ladanyi nu va face nimic in aceste cazuri pana cand nu va fi din nou sesizat de la Tulcea, Craiova sau Madrid, in ciuda faptului ca Statul Roman il plateste atat de gras sa vegheze la respectarea Constitutiei Romaniei.

Raspuns Interpelare Senator Iulian Urban Inst Prefectului Harghita

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/05/document-harghita-si-covasna-nu-mai.html


Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ȘOCANT. SLUGA UDMR ÎN HARGHITA, PREFECTUL LADANYI LASZLO-ZSOLT, CONFIRMĂ: Patru primării din județ au pagini de internet EXCLUSIV ÎN LIMBA MAGHIARĂ! Prefectul a reacționat abia după interpelarea senatorului PDL Iulian Urban!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/socant-sluga-udmr-in-harghita-prefectul-ladanyi-laszlo-zsolt-confirma-patru-primarii-din-judet-au-pagini-de-internet-exclusiv-in-limba-maghiara-prefectul-a-reactionat-abia-dupa-interpelarea-senat/