Solicit public demisia de onoare prefecților și subprefecților din Covasna și Harghita pentru modul mizerabil în care au slujit ilegalitățile UDMR!

May 3, 2012 •antiromanism, discriminarea romanilor, extremism maghiar, Gyorgy Ervin, iredentism, Ladanyi Laszlo-Zsolt, Prefectura Covasna, Prefectura Harghita, separatism etnic, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1878

Gyorgy Ervin

Având în vedere faptul că Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu și-a dat duhul cred că este momentul ca odată cu el să plece și cei care i-au susținut absolut toate ilegalitățile, motiv pentru care solicit public conducerii prefecturilor din Covasna și Harghita, atât prefecților cât și subprefecților, să își prezinte demisiile de onoare.

Consider că un mandat guvernat de mitocănie, slugărnicie și complicitate la tot felul de ilegalități comise de administrațiile publice locale din Covasna și Harghita, controlate de către UDMR, se poate încheia onorabil doar printr-o demisie.

Le recomand prefecților Gyorgy Ervin și Ladanyi Laszlo-Zsolt, precum și subprefecților Ionașcu Valentin și Rodica Biro (unsă în locul altei slugi, fostul subprefect Constantin Strujan), să aibe o minimă urmă de bun simț și să își prezinte demisiile înainte de a fi înlăturați din funcțiile de care și-au bătut joc atâta vreme.

Ladanyi Laszlo Zsolt

Foto Gyorgy Ervin: Mesagerul de Covasna
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

6 Responses to Solicit public demisia de onoare prefecților și subprefecților din Covasna și Harghita pentru modul mizerabil în care au slujit ilegalitățile UDMR!

 1. un asiatic says:

  Ce să zic, soliciți tu demisii de onoare, mai ales că acuma toți prefecții vor fi schimbați de noua guvernare. Nu m-aș mira să zici ulterior că din cauza ta au fost schimbați. Puțină decență domnule.

 2. Alex says:

  Îi schimbă oricum.
  Onoare?
  N-au. 😀

 3. Stefan says:

  Initiativa/propunerea este una de bun simt. Insa, liderii UDMR au dovada pana acum de onoare doar fata de ideile extremiste, rasiste, antiromanesti, antinationale si anti constitutionale.
  De aceiasi “onoare” au dat dovada si liderii diverselor ONG si Asociatii pentru drepturile bipedelor(pentru ca expresia “drepturile omului” este o tampenie, o definitie fara substanta)…gen Liga Anti Defaimare si altele…
  Apai de, daca in HR si CV sunt romani si nu evrei, sau, homosexuali prea multi…

  Liderii UDMR nu au notiunea de onoare cavalereasca, gentleman agreement sau fair play. Astept dovezi care sa imi contrazica punctul de vedere.

 4. Mosu says:

  Vezi sa nu se inghesuie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Solicit public demisia de onoare prefecților și subprefecților din Covasna și Harghita pentru modul mizerabil în care au slujit ilegalitățile UDMR!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/solicit-public-demisia-de-onoare-prefectilor-si-subprefectilor-din-covasna-si-harghita-pentru-modul-mizerabil-in-care-au-slujit-ilegalitatile-udmr/