Solicitare punct de vedere domnului Madalin Guruianu

May 5, 2008 •Sfantu Gheorghe •Views: 1182

Dan Tanasa
Sfantu Gheorghe, judetul Covasna
Solicitare adresata domnului Madalin Guruianu, candidat independent pentru Consiliul Local Sfantu Gheorghe

Ii multumim frumos domnului Guruianu pentru amabilitatea de a ne raspunde la intrebarea privind revenirea in judet tinerilor originari din Covasna. Ne bucura faptul ca tinerii sunt vazuti de domnul Guruianu ca un motor al dezvoltarii viitoare a zonei. E de apreciat faptul ca domnul Guruianu nu a ramas la stadiul de vorbe, ci a intreprins chiar o serie de actiuni impreuna cu Asociatia Pentru Comunitate, actiuni pe care suntem convinsi ca le va prezenta in zilele care urmeaza.
Data fiind inceperea campaniei electorale si convinsi de buna credinta si preocuparea pentru interesul comunitatii locale a tuturor candidatilor la alegerile locale din acest an, dar motivati de gandul ca tinerii pot si trebuie sa faca diferenta, ii solicitam public domnului Guruianu un punct de vedere legat de finantarea campaniilor electorale. Ce parere are de legea finantarii campaniilor electorale? Ce parere are despre afisajul electoral ilegal? Care sunt sursele de finantare ale propriei campanii electorale?
Credem ca domnul Guruianu poate face diferenta, dupa mai bine de 17 ani de democratie damboviteana, printr-o campanie transparenta si plina de idei unice.
Cu respect,
Dan Tanasa

05.05.2008

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Solicitare punct de vedere domnului Madalin Guruianu"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/solicitare-punct-de-vedere-domnului-madalin-guruianu-2/