SONDAJ. 84,6% dintre români nu sunt de acord ca refugiații/ imigranții să se stabilească în România

April 18, 2016 •social •Views: 2503

Peste 80% dintre români nu sunt de acord ca refugiații/ imigranții să se stabilească în România, relevă un sondaj realizat de INSCOP Research și transmis luni AGERPRES.

Potrivit sondajului citat, 84,6% dintre români declară că nu sunt de acord ca refugiații/imigranții să se stabilească în România (față de 80,2% în noiembrie 2015 și 65,3% în septembrie 2015), în timp ce 11% își exprimă acordul cu o asemenea perspectivă (față de 16,1% în noiembrie 2015 și 26,5% în septembrie 2015). Procentul celor care nu știu sau nu răspund este de 4,3% în martie (față de 3,7% în noiembrie 2015 și 8,2% în septembrie 2015).

Integral pe Agerpres

FOTO: flux24.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to SONDAJ. 84,6% dintre români nu sunt de acord ca refugiații/ imigranții să se stabilească în România

 1. Ligia Iana says:

  Nu sunt de acord cu primirea refugiatlor. Vrem referendum. #rezist nu mai iese in strada ?

  • Daniel says:

   Nimeni nu e de acord, dar e ingrijoratoare diferenta de peste 15%. In Ungaria au votat 99% impotriva. In Polonia, la fel. La noi nu se va vota, pentru simplul fapt ca nu se va face referendum. Iohannismul, Ciolosismul, infantilismul politic si imbecilitatea au ajuns la cote alarmante. Cei din grupul Visegrad mai au o sansa. Noi nu.

   http://www.art-emis.ro/analize/4299-ridicarea-estului-visegrad-favoriti-rebeli-si-cruciati.html

   Sa iasa in strada #rezist??? Glumesti probabil. Ei sunt cei finantati de Soros (ma rog, de Rothschild de fapt, prin executantul Soros). O mica parte. O si mai mica parte sunt agitatorii de meserie. Iar cea mai mare parte e cea care are IQ-ul la nivelul sandalelor lui Ceausescu. Sau daca vrei, cei care gandesc cu acea parte a corpului, unde o pupa “presedintele” Merkelescu pe Frau Angelica inainte sa isi ceara voie sa mearga la toaleta.
   Aceeasi oameni care au iesit in strada dupa “Colectiv”, sa dea jos Guvernul “vinovat pentru incendiu”!!!
   As fi curios sa stiu daca #rezist ar mai iesi in strada (aia multzi, inconstienti, nu cei platiti), daca ar sti ca la Colectiv s-a folosit Zyklon B. Acelasi gaz pe care l-au folosit nemtii ca sa isi faca “materie prima pentru sapun”, acum 70 de ani.
   Ar fi trebuit folosit gazul in Parlamentul Romaniei, nu intr-un club in care merge lumea sa se distreze. Stransi laolalta, toti. Inclusiv evreii din conducerea serviciilor de informatii.

 2. Mihai Robert says:

  De ce nu se organizeaza referendum national pe aceasta tema ??? De ce nu este consultata vointa poporului singurul stapan si suveran in aceasta tara ??

 3. […] Vezi și SONDAJ. 84,6% dintre români nu sunt de acord ca refugiații/ imigranții să se stabilească în Ro… […]

 4. Nelutu says:

  Sa aflam care sunt acei 15% si sa le trimitem acasa la ei invadatorii,sa se iubeasca in familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "SONDAJ. 84,6% dintre români nu sunt de acord ca refugiații/ imigranții să se stabilească în România"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/sondaj-846-dintre-romani-nu-sunt-de-acord-ca-refugiatii-imigrantii-sa-se-stabileasca-in-romania/