ȘOVINISM. Investiție publică inaugurată în culorile steagului secuiesc de președintele CJ Covasna

August 5, 2016 •UDMR •Views: 12662

Inaugurarea unui pod peste râul Olt, ce leagă localitățile Aita Mare şi Apaţa, a dat posibilitatea președintelui UDMR al Consiliului Județean Covasna să se manifeste din nou șovin.

Vezi și FOTO. Panglica cu drapelul Ungariei la inaugurarea noului sediu al unei institutii publice din subordinea CJ Covasna!

Potrivit cotidianului Mesagerul de Covasna, ieri a avut loc inaugurarea unui pod peste râul Olt, ce leagă Aita Mare şi Apaţa, valoarea investiţiei derulată de Consiliul Judeţean (CJ) Covasna ridicându-se la aproximativ 600.000 de euro. Panglica inaugurală a fost tăiată de preşedintele CJ Covasna, Tamás Sándor, alături de primarii celor două localităţi, la eveniment fiind prezenți locuitori, dar și oficialități.

Deși era vorba de inaugurarea unei investiții publice, realizată din fondurile publice ale statului român, panglica inaugurală tăiată a avut culorile steagului secuiesc, drapelul României lipsind cu desăvârșire. Cei doi primari prezenți la evenimentul public, Bölöni László și Bihari Edömér, ambii membrii ai UDMR, nu și-au putut ascunde nici ei disprețul față de simbolurile naționale al României și au refuzat să poarte eșarfa tricoloră, potrivit legii.

La eveniment au fost prezenți și copii îmbrăcați exclusiv în costume populare maghiare. Deși localitatea Apața are în componență 42,5% cetățeni români de etnie română, la eveniment nu au fost invitați și copii în costume populare românești.

pod Aita Mare si Apata UDMR Tamas Sandor panglica 2

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to ȘOVINISM. Investiție publică inaugurată în culorile steagului secuiesc de președintele CJ Covasna

  1. Bogdan Boboleapt says:

    Inca o dovada ca statul Roman mai exista doar pe hartie. De ce nu iei legatura cu Gheorghe Piperea sau cu un alt avocat care iti citeste blogul ? Doar prin darea in judecata a fiecarui udmr-ist se va aplica legea, caci din pacate nimeni altcineva din Procuratura nu se va autosesiza.

  2. Buletin de Carei says:

    Pana statul român nu va aplica legea , UDMR va face ce doreşte. E la fel în toată ţara unde există UDMR. Ei profită de lipsa de reacţie a autorităţii române. Cum ar reacţiona un cetăţean care a plătit construcţia unui apartament iar la sfinţirea casei vine vecinul cu familia să stea în frunte? Statul român nu îşi protejează din păcate nici simbolurile nici cetăţenii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "ȘOVINISM. Investiție publică inaugurată în culorile steagului secuiesc de președintele CJ Covasna"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/sovinism-investitie-publica-inaugurata-in-culorile-steagului-secuiesc-de-presedintele-cj-covasna/