STUPEFIANT. Guvernul Romaniei a avut reprezentant la inaugurarea statuii soldatului maghiar de la Reci! Prefectul Gyorgy Ervin a fost prezent!

September 2, 2010 •discriminarea romanilor, enclavizare, extremism maghiar, Gyorgy Ervin, PCM, Prefectura Covasna, separatism etnic, Sfantu Gheorghe, sovinism maghiar, UDMR •Views: 1434

Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, a fost prezent la inaugurarea statuii soldatului maghiar de la Reci

Surse din interiorul UDMR Covasna mi-au confirmat faptul ca reprezentatul Guvernului Romaniei in judetul Covasna, prefectul Gyorgy Ervin (foto), a fost prezent in data de 21 august la inaugurarea statuii soldatului maghiar de la Reci, alaturi de reprezentatii UDMR si PCM.
La eveniment au participat, printre altii, presedintele CJ Covasna, UDMR-istul Tamas Sandor, si vicepresedintele Parlemantului European, Laszlo Tokes.

Detalii pe http://tanasadan.blogspot.com/2010/08/stupefiant-la-70-de-ani-de-la-dictatul.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to STUPEFIANT. Guvernul Romaniei a avut reprezentant la inaugurarea statuii soldatului maghiar de la Reci! Prefectul Gyorgy Ervin a fost prezent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "STUPEFIANT. Guvernul Romaniei a avut reprezentant la inaugurarea statuii soldatului maghiar de la Reci! Prefectul Gyorgy Ervin a fost prezent!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/stupefiant-guvernul-romaniei-a-avut-reprezentant-la-inaugurarea-statuii-soldatului-maghiar-de-la-reci-prefectul-gyorgy-ervin-a-fost-prezent/