SURSE. UDMR vrea capul prefectului de Covasna. PSD dispus să negocieze! Se pregătește USL să trădeze încrederea românilor din Ardeal?

June 19, 2012 •Antal Arpad, Codrin Munteanu, extremism maghiar, Kelemen Hunor, Prefectura Covasna, sovinism maghiar, Tamas Sandor, UDMR, Verestoy Attila •Views: 1715

Viorel Hrebenciuc

UDMR presează USL pentru a-l îndepărta din funcție pe prefectul județului Covasna, dr. Codrin Munteanu, care incomodează UDMR pentru simpul fapt că aplică legea.

Surse din interiorul PSD mi-au confirmat faptul că în această seară a avut loc o întâlnire între PSD-istul Viorel Hrebenciuc și UDMR-iștii Kelemen Hunor și Verestoy Attila unde punctul principal al discuției l-a constituit îndepărtarea lui Munteanu de la conducerea Prefecturii Covasna.

Verestoy și Kelemen au mandat din partea președintelui CJ Covasna, Tamas Sandor, și al primarului din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, să negocieze cu USL îndepărtarea lui Munteanu după ce acesta a atacat în contencios administrativ mai multe hotărâri ale CJ Covasna ca fiind nelegale. Iritarea liderilor UDMR din Covasna este maximă pentru simplul fapt că toate ilegalitățile lor nu mai sunt tolerate de către Prefectura Covasna odată cu venirea la conducerea instituției a lui Munteanu, care pe lângă experiența vastă în domeniu are și un doctorat în drept administrativ.

În mandatul fostului prefect Gyorgy Ervin Prefectura Covasna a tolerat sute de ilegalități comise de către autorități publice locale controlate de UDMR, care acum vor fi atacate în instanță.

Solicit public USL să nu cedeze presiunilor UDMR pentru că altfel riscă să înșele încrederea românilor din Transilvania! Prezența lui Munteanu la conducerea Prefecturii Covasna constituie garanția aplicării legii în județul Covasna iar o înlăturare a acestuia ar face jocul UDMR și ar dovedi trădarea românilor din Covasna și Harghita de către USL! Atenția mare domnilor!

Vezi și Prefectul de Covasna cere CNCD să se sesizeze în legătură cu un uriaş afiş scris exclusiv în limba maghiară din Sfântu Gheorghe
Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

8 Responses to SURSE. UDMR vrea capul prefectului de Covasna. PSD dispus să negocieze! Se pregătește USL să trădeze încrederea românilor din Ardeal?

 1. cineva says:

  tinanad cont ca au majoritate, cu ar mai putea sa-i santajeze udmr-istii??

 2. An says:

  de ce nu desfiintati UDMRUL si restul partidelor straine? nu inteleg ce dracu tot stam sa-i suportam?

 3. cip says:

  lasa-ti oamenii competitivi la locurile lor.
  de cat timp asteapta romanii un prefect bun pentru ei si acum vor indepartarea lui.
  ar fi o mare nedreptate.

 4. Marius says:

  Daca USL-ul va ceda in fata udmr-ului si-l va indeparta pe Codrin Muntean atunci la toamna vor pierde votul meu. Acum la locale am votat USL-ul dar la toamna nu-i voi mai vota daca ne vand bozgorilor!!!!!!!!

 5. Vasi says:

  Suntem obisnuiti cu tradarile la noi in judetul Covasna,de 20 ani tot asa o tin,indiferent ce partid a fost la guvernare.Pacat de prefectu Codrin Munteanu,chiar ma bucuram ca avem si noi in sfarsit pe cineva care sa ne apare si sa ne sustina,el chiar are coloana vertebrala.

 6. Lenuta says:

  credeti ca este posibil?

 7. Alex says:

  De parcă le-ar păsa de Covasna celor de la Bucureşti! Aiurea, ei sunt puşi pe făcut bani, iar legătura ombilicală Hrebe-Udemere este antologică deja. Nu mă refer la bucureşteni ca cetăţeni ai oraşului, să nu fiu înţeles greşit, mă refer la conducerea centrală a partidelor, conducere care nu e în stare, în cazul PNL să-l dea afară pe filomaghiarul de la Sfântu, sau în cazul PSD să se abţină de la blaturi din astea ordinare. De PD nu mai zic, ei sunt maghiarizaţi total la CV.
  Felicitări Dane pentru atitudine, sper să găseşti srijin politic pentru dl. Munteanu, este o măgărie fără margini ce vrea să facă ANAL Arpad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "SURSE. UDMR vrea capul prefectului de Covasna. PSD dispus să negocieze! Se pregătește USL să trădeze încrederea românilor din Ardeal?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/surse-udmr-vrea-capul-prefectului-de-covasna-psd-dispusa-sa-negocieze-se-pregateste-usl-sa-tradeze-increderea-romanilor-din-ardeal/