Tatiana Stepa, 21 aprilie 1963 – 7 august 2009

August 8, 2009 •muzica, poezie, Tatiana Stepa, valori nationale •Views: 1394


A murit interpreta folk Tatiana Stepa

Artista folk, Tatiana Stepa, suferea de cancer şi a fost supusă, marţi, unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Militar din capitală, unde s-a stins din viaţă, astăzi, în jurul orei 8 dimineaţa.

Trupul artistei va fi depus la Teatrul Naţional, urmând a fi înmormantată pe aleea ariştilor din cimitirul “Belu”.

Tatiana Stepa a debutat în 1982 pe stadionul din Făgăraş, în “Cenaclul Flacăra”, cu melodia “Şi-am să-mi fac o doină”. După interzicerea în anul 1985 a “Cenaclului Flacăra”, a lucrat timp de 11 ani la mina Lupeni, apoi ca tehnoredactor de carte în Bucureşti. Din anul 1996 s-a reîntors la “Cenaclul Flacăra”, unde a rămas până în ultima zi a vieţii sale. A participat la marile festivaluri de folk din România “Om Bun”, “Folk you”, “Folkfest”, sau la festivalurile anuale din oraşe cu tradiţie în muzca folk Bistriţa, Alba-Iulia, Târgu Jiu, Baia Mare, Piatra Neamţ sau Sighişoara.

Cariera muzicală i-a fost influenţată de mari artişti alături de care a cântat pe scenă precum Vasile Şeicaru, Valeriu Sterian , Florian Pitiş, Ştefan Hruşcă sau Anda Călugăreanu.
Lucian Negrea (AMOS NEWS)

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Tatiana Stepa, 21 aprilie 1963 - 7 august 2009"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/tatiana-stepa-21-aprilie-1963-7-august-2009/