TERMENI LEGALI ȘI CONDIȚII PENTRU UTILIZAREA WWW.DANTANASA.RO

November 4, 2019 •justitie •Views: 1321

TERMENI LEGALI ȘI CONDIȚII PENTRU UTILIZAREA WWW.DANTANASA.RO

1. Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.dantanasa.ro – denumit in continuare DANTANASA.RO.

Utilizarea site-ului si accesul la informatiile oferite prin intermediul lui inseamna, implicit, acceptarea termenilor si conditiilor statuate in aceasta sectiune.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. Reguli de utilizare:

Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul:

– violand legile in vigoare;

– incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala;

3. Reguli de securitate:

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

– stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;

– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua DANTANASA.RO sau a retelei DANTANASA.RO sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua DANTANASA.RO care nu sunt publice, fara autorizatie;

– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua DANTANASA.RO prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.

– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, conform legilor in vigoare.

4. Interzicerea revanzarii serviciilor

Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor, sau accesul la serviciile puse la dipozitie de DANTANASA.RO prin intermediul site-ului.

6. Modificari ale serviciului

DANTANASA.RO isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. DANTANASA.RO nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

DANTANASA.RO poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

7. Legaturi

Siteul poate furniza, sau terte parti pot furniza prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini World Wide Web. DANTANASA.RO nu garanteaza si nu este responsabila de disponibilitatea acestora, si nu este responsabila in nici un fel de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe/disponibile pe acestea.

DANTANASA.RO nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de continutul, bunurile sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul acestora.

8. Protectie

Prin accesarea acestui site sunteti de acord sa protejati DANTANASA.RO si toate filialele, partenerii si angajatii sai, de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie, datorita sau reiesind din continutul site-ului, sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii conditiilor de utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

9. Absolvirea de raspundere

Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:

– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. DANTANASA.RO se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

– DANTANASA.RO nu ofera nici o garantie ca: (1) informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra, (2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, (3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere, (4) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele, si (5) orice eroare de program va fi corectata.

– Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului.

– Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la site-ul DANTANASA.RO, sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in aceasta sectiune.

10. Limitari ale raspunderii

DANTANASA.RO nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca DANTANASA.RO a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; (2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe, site-ul DANTANASA.RO; (3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; (4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau (5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

1. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea DANTANASA.RO. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de DANTANASA.RO. În cazul în care DANTANASA.RO va prelua informații de pe alte site-uri va indica clar acest lucru, cu link activ către sursă, cu respectarea legislației în vigoare.

2. DANTANASA.RO ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea DANTANASA.RO. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara.

3. Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

4. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa.

5. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui DANTANASA.RO sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

8. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de DANTANASA.RO sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

9. Raspunderea pentru opinii (editoriale) si comentarii

Site-ul cuprinde sectiuni in care cititorii isi pot posta/prezenta opiniile (editoriale) si comentariile – in mod liber, direct si nemijlocit –  la rubricile de comentarii, in virtutea dreptului la libera exprimare. Raspunderea asupra continutului opiniilor si comentariilor postate de cititori in site-ul DANTANASA.RO revine in intregime autorilor. Rubricile de comentarii au regim similar cu retelele de socializare si de posta electronica/mesagerie colective, raspunderea pentru folosirea rubricilor si pentru continutul comentariilor postate revenind exclusiv autorilor. In acest sens, la accesarea unei rubrici de comentarii, cititorii sunt avertizati in mod expres printr-un DISCLAIMER“Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta cititi aici regulamentul: Termeni legali si conditii”

DANTANASA.RO isi rezerva dreptul de a elimina acele comentarii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, imaginii site-ului, inclusiv de a bara IP-urile celor care se exprima indecent.

Potrivit Hotararii din 2.02.2016 a Curtii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg – “Magiar Tartalomszolgaltatok Egyesulete si Index.ho versus Ungaria” raspunderea proprietarilor de site-uri nu poate fi angajata daca exista un DISCLAIMER care avertizeaza asupra conditiilor de postare a comentariilorstatuandu-se ca in cazul unor comentarii care ating drepturile unei persoane este suficient un sistem care poate sterge comentariile la simpla cerere a persoanei interesate.

DANTANASA.RO va sterge orice comentariu la simpla cerere scrisa a persoanelor care se considera vatamate. Cererile in acest scop vor fi trimise pe adresa de mail tanasa.dan@gmail.com.

In cazul unui comentariu considerat prejudiciant de un tert, DANTANASA.RO va pune in caz de litigiu, la dispozitia autoritatilor, IP-ul persoanei care a postat un asemenea comentariu, in scopul identificarii si angajarii raspunderii. 

10. Raspunderea civila pentru orice aspect legal in legatura cu postarea opiniilor (editoriale) precum si a comentariilor apartine exclusiv celor care le emit/ posteaza si in niciun un caz DANTANASA.RO; Autorul unei postari nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea DANTANASA.RO asupra textului postat in paginile DANTANASA.RO.

11. Protectia datelor cu caracter personal

DANTANASA.RO nu prelucreaza date cu caracter personal, cu exceptia celor mai jos descrise.

Pentru postarea de comentarii la rubrica de comentarii nu este necesara introducerea  numelui real al cititorului (poate fi introdus orice nume) si nu este necesara o adresa de e-mail reala (poate fi introdusa orice adresa de e-mail fictiva). Comentariile pot fi postate sub orice porecla/nume/nick name si orice adresa de e-mail reala sau fictiva. Pentru abonarea in scopul primirii de newsletter nu este necesar numele real (poate fi introdus orice nume/porecla/nick name), doar adresa de e-mail trebuie sa fie cea reala daca doriti sa primiti newsletter, operatiunea fiind automatizata.

Datele personale (reale sau fictive) pe care ni le furnizati sunt utilizate cu respectarea cerintelor impuse de Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

De fiecare data cand vizitati DANTANASA.RO, colectam automat urmatoarele date:

-datele tehnice (adresa IP utilizata pentru conexiunea dumneavoastra la internet, precum si informatii de conectare, care pot fi tipul si versiunea de browser, fus orar, tipuri si versiuni ale extensiilor de browser, sistemul/platforma de operare, tipul si marca dispozitivului mobil) aceste date putand fi colectate si prelucrate in numele nostru prin fisierele de tip cookie ale tertelor parti;

-date despre vizita dumneavoastra, de exemplu: date URL complete, secventa de clicuri catre, prin si de la website-urile noastre (inclusiv data si ora), informatiile pe care le-ati vizualizat sau cautat (inclusiv articolele si categoriile de top citite/accesate, timpul de raspuns al paginilor, erorile de descarcare, durata vizitelor pe pagini, timpul mediu petrecut intr-o aplicatie si numarul de vizualizari din astfel de aplicatii, numarul mediu de articole vizualizate pe website-urile noastre, informatii privind interactiunea cu paginile, metodele folosite pentru a naviga pe pagina, datele despre comportament;

Nu colectam si nu prelucram date cu caracter personal sensibile.

Nu transmitem tertilor baze de date continand informatii referitoare la datele personale (reale sau fictive) ale utilizatorilor.

Prin accesarea DANTANASA.RO, postarea de comentarii sau prin abonarea la newsletter, cu date reale sau fictive, cititorii care interactioneaza cu DANTANASA.RO consimt ca sunt de acord cu procesarea datelor furnizate.

Tags:

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

13 Responses to TERMENI LEGALI ȘI CONDIȚII PENTRU UTILIZAREA WWW.DANTANASA.RO

 1. Zaheu Adrian says:

  Buna ziua
  Va propun sa cereti o informare referitor la numarul persoanelor de nationalitate romana, care mai sunt angajate in primariile conduse de UDMR. Eu locuiesc in jud. Covasna si pe unde am mers ,nu am intalnit niciuna. Si in alte institutii aflate sub controlul Consiliului Judetean se urmareste acelasi lucru, dar asta o stiti deja.
  Datele obtinute ar trebui publicate, pentru a se putea constata cat de discriminati sunt bietii maghiari.

  Cu stima,
  Adrian Zaheu

 2. George PETREA says:

  Sunt perfect DE ACORD

  • Dumitru Florea says:

   Ungaria încearcă de 1000 de ani sa demonstreze că dacii au venit de la sud de Dunăre in secolul Xlll in Transilvania

 3. Antohe Adrian says:

  Dacă îi lăsăm, vor face ce vor-trageri pe toată,de calități,tot arsenaluk

 4. Florin says:

  Domnule Dan Tanasa,
  Site-ul oficial al echipei de fotbal din Miercurea Ciuc, este exclusiv in lb.maghiara.
  Cum e posibil asa ceva!Inteleg sa fie in maghiara ,dar sa nu existe optine pt.lb.romana?

 5. Istvan says:

  In anii 80-90 si chiar la inceputul anilor 2000 functionarii publici in mare parte vorbeau ambele limbi de exemplu in
  Tg. Mures in functiile publice,erau mai multi maghiari decat romani, dar s-a intamplat sa vorbim minute bune in romana, pana am dat buletinul si mi-a vazut numele, atunci am continuat in maghiara…daca functionara era maghiara, daca nu continuam in romana.
  Acum, in ultimii ani au cam iesit acele persoane in pensie, iar cei care le-au luat locul vorbesc doar romana cand-colo, chiar daca in oras vorbesc cam toti bastinasii ambele limbi, mai sunt si satele, comunele invecinate unde nu prea se practica ambele limbi, fiindca nu-s asa multi romani, iar daca omul, mai ales cei in varsta raman cu ce au invatat la scoala, e o problema cand trebuie sa vorbeasca in romana la vreo institutie publica, de scris sau completat formulare sa nu mai vorbim. Noroc ca se mai gaseste cineva cine stie ambele limbi, eu zic ca ar fi normal sa se vorbeasca ambele limbi in zonele unde sunt si romani si maghiari,insa in locuri unde multi ani n-au prea fost sau nici acum nu sunt romani, nu poti sa ceri sa vorbeasca toti la perfectie in limba romana,dar ar fi indicat vreun bilingv macar. Chiar daca la scoala ai invatat-o, dar nu o practici, o cam uiti… Cunosc multi romani care au invatat limbi straine in scoli… dar lasa de dorit cum le vorbesc…cel mai mult inveti,, pe teren”. Sper ca n-am jignit pe nimeni, daca da nu asta a fost intentia.

 6. Bădoiu Cristiana Elena says:

  Dacă există o sentință definitivă și irevocabilă prin care s-a stabilit că imobilul (imobilele) au fost dobândite prin fals și uz de fals însușindu-și pe această cale niște foloase necuvenite,de ce nu se aplică legea în cazul lor ? Președintele are intr-adevar imunitate dar doamna Johanis ? Legea în România se aplică preferențial în funcție de interese ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "TERMENI LEGALI ȘI CONDIȚII PENTRU UTILIZAREA WWW.DANTANASA.RO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/termeni-legali-si-conditii-pentru-utilizarea-www-dantanasa-ro/