TIMOC. 12 ani de la hirotesia Părintelui Boian. Să ne trăiți Părinte!

June 5, 2015 •Timoc •Views: 2491

Vineri 5 iunie se împlinesc 12 ani de la hirotesia Părintelui Boian întru ipodiacon şi 10 ani de la hirotonia sa întru preot, transmite corespondentul Romanian Global News din Timoc.

Au fost 12 ani de jertfă în slujba Credinței și Neamului Românesc din Timoc. 12 ani în care amenințat cu moartea el și familia sa, anchetat de poliția și procuratura sârbă, suferind cu stoicism și demnitate campaniile de dezinformare ale Bisericii Ortodoxe Sârbe și minciunile colportate de slugile securității sârbe sau de diplomați români din Serbia vânduți, Părintele Boian, cu credința în suflet și cu ajutorul lui Dumnezeu a mers înainte și între bucuriile botezurilor și slujbele de rămas bun ale celor care plecau în veșnicie, ajutat de preoții săi și de credincioșii români/vlahi din Timoc, el a reconstruit biserici. Cele dărâmate de autorități sau preluate acum 200 de ani de Biserica Ortodoxă Sârbă.

Integral pe rgnpress.ro

FOTO: Părintele Boian Alexandrovic (cititulnudoare.ro)

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "TIMOC. 12 ani de la hirotesia Părintelui Boian. Să ne trăiți Părinte!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/timoc-12-ani-de-la-hirotesia-parintelui-boian-sa-ne-traiti-parinte/