Tinutul Secuiesc are sustinere media in Covasna prin ziarul consilierului local Madalin Guruianu

November 5, 2008 •Covasna, Covasnamedia, Dan Manolachescu, iredentism, Madalin Guruianu, Observatorul de Covasna, separatism etnic, Sfantu Gheorghe •Views: 1854

Tinutul Secuiesc are sustinere media puternica in Covasna. De asta se ocupa ziarul consilierului local Madalin Guruianu, cotidianul Observatorul de Covasna. Fiti atenti si voi ce formulare poate sa faca semnatarul acestui articol din cotidianul Observatorul de Covasna, un anume Viorel Iordan. Articolul elogiaza imnul tinutului secuiesc care a batut, zice autorul, imnurile Romaniei si Israelului. Viorel Iordan, cel care se lauda pe blogul personal ca e tehnoredactor la acest cotidian si administrator al siteului covasnamedia.ro, conchide, plin de intelepciune, ca astfel a fost inregistrata prima victorie a tintului secuiesc. Ai zice ca lucreaza cu jumatate de norma la Ambasada Republicii Ungare.
Cotidianul Observatorul de Covasna apartine consilierului local Madalin Guruianu, sluga primarului Antal Arpad, care incearca in ultima vreme cu disperare sa creeze impresia ca nu mai are nicio legatura cu acest cotidian. Doar ca declaratia dansului de avere impreuna cu cateva date gasite pe internet il contrazic. O alte minte luminata care se ocupa de politica editoriala a publicatiei “europene” este “ziaristul” Dan Manolachescu, cel care a fost premiat alaturi de Eva Maria Barki, pentru eforturile depuse in promovarea autonomiei teritoriale a tinutului secuiesc. Tot Manolachescu este cel care a facut, alaturi de fostul deputat Antal Arpad, actual primar al municipiului Sfantu Gheorghe, mii de kilometri in Europa pentru a studia, cica, cum e cu autonomia teritoriala in alte parti ale Europei.
Inutil sa mai adaug ca, in incercarea lor de a parea europeni si multiculturali, Guruianu si Manolachescu promoveaza politica UDMR si autonomia pe criterii etnice. Observatorul de Covasna nu a publicat niciodata vreun material despre mizeriile iredentiste ale UDMR din Covasna si Harghita. De ce oare?

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to Tinutul Secuiesc are sustinere media in Covasna prin ziarul consilierului local Madalin Guruianu

  1. omu cu sobolani says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Tinutul Secuiesc are sustinere media in Covasna prin ziarul consilierului local Madalin Guruianu"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/tinutul-secuiesc-are-sustinere-media-in-covasna-prin-ziarul-consilierului-local-madalin-guruianu-2/