"TINUTUL SECUIESC" duduie de "specialisti". La 10 ani de la adoptarea legii, directoarea Bibliotecii Judetene Harghita, UDMR-ista Kopacz Katalin, habar nu are care sunt responsabilitatile ei pe Legea nr. 544/2001!

March 3, 2011 •Biblioteca Judeteana Harghita, Kopacz Katalin, UDMR •Views: 1473

Este cel putin stupefiant sa vezi cum raspunde un director al unei institutii publice din Romania, in acest caz directoarea Bibliotecii Judetene Harghita, Kopacz Katalin, unui cetatean care a adresat acelei institutii o solicitare de informatii de interes public in baza Legii nr. 544/2001, avand in vedere ca s-au scurs 10 (zece) ani de zile de la adoptarea acestei legi.
Desi este responsabila prin lege de accesul cetatenilor la informatiile de interes public, directoarea Bibliotecii Judetene Harghita reprezinta o categorie numeroasa a functionarilor publici, platiti gras din fonduri publice dar care nu da doi bani pe dreptul cetatenilor la accesul la informatii de interes public.
Sa ai o asemenea abordare fata de o solicitare de informatii de interes public, adresata unei institutii publice, la 10 ani de zile de la adoptarea legii care confera cetatenilor dreptul sa stie ce si cum fac autoritatile publice pe bani publici dovedeste nu doar ca nu esti o persoana responsabila ci si ca esti total nepotrivit cu postul pe care il ocupi. Dar, nu-i asa, nu e vina ta, e vina celor care te-au pus si te sustin acolo, asa incompetent cum esti! 

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to "TINUTUL SECUIESC" duduie de "specialisti". La 10 ani de la adoptarea legii, directoarea Bibliotecii Judetene Harghita, UDMR-ista Kopacz Katalin, habar nu are care sunt responsabilitatile ei pe Legea nr. 544/2001!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: ""TINUTUL SECUIESC" duduie de "specialisti". La 10 ani de la adoptarea legii, directoarea Bibliotecii Judetene Harghita, UDMR-ista Kopacz Katalin, habar nu are care sunt responsabilitatile ei pe Legea nr. 544/2001!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/tinutul-secuiesc-duduie-de-specialisti-la-10-ani-de-la-adoptarea-legii-directoarea-bibliotecii-judetene-harghita-udmr-ista-kopacz-katalin-habar-nu-are-care-sunt-responsabil-2/