Toate drumurile duc la…Brasov, nu la Miercurea Ciuc

August 21, 2008 •Covasna, Dan Manolachescu, Harghita, Herman Rosner, romani, unguri •Views: 1638

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a judetului Covasna, cunoscutul si respectatul om de afaceri Herman Rosner a dat publicitatii zilele trecute un comunicat de presa in care atragea atentia asupra faptului ca judetul Covasna nu trebuie sa piarda trenul in ceea ce priveste racordarea infrastructurii de drumuri la proiectele de acest gen din judetul Brasov. Domnul Rosner atrage atentia asupra beneficiilor imense pe care le pot avea locuitorii judetului Covasna de pe urma construirii la Ghimbav, in judetul Brasov, a unui aeroport si a continuarii lucrarilor la centura orasului Brasov, proiecte de pe urma carora vor avea de castigat si covasnanii, daca vor sti sa valorifice ocazia. Herman Rosner da exemplul concret al unei parti a centurii Brasovului care a facut ca drumul covasnenilor catre Bucuresti sa se scurteze cu 20-30 de minute. Omul de afaceri atrage atentia autoritatilor publice locale si judetene ca astfel de proiecte dureaza si ca, daca nu se demareaza lucrarile, turismul din Covasna nu va putea fi valorificat la adevarata sa valoare.
In opinia mea, fara sa isi propuna (sau cine stie, poate chiar si-a propus!), omul de afaceri Herman Rosner le arata inca o data liderilor UDMR cat de penibili au ajuns sa fie prin promovarea autonomiei. Nu stiu daca domnul Rosner a auzit declaratiile fostului primar Albert Almos, postat de mine pe acest blog. Cred ca orice om de afaceri si-ar fi facut cruce daca ar fi auzit care e strategia unui primar in privinta dezvoltarii orasului. Domnul Rosner nu este un mic afacerist de scara de bloc. Domnia sa conduce de mai multi ani Camera de Comert si Industrie a judetului Covasna, fiind un om de afaceri respectat deopotriva de romani si maghiari. Cu aceasta declaratie, domnul Rosner, da foc proiectului anacronic al autonomiei teritoriale pe criterii etnice promovata de primarul Antal Arpad, presedintele cu sloganuri naziste al Consiliului Judetean Tamas Sandor sau premiatul Dan Manolachescu (alaturi de Eva Maria Barki) , si altii. Orice covasnean in cautare de o cumparatura mai rasarita nu se duce la Miercurea Ciuc ci la Brasov. Jos palaria domnule Rosner.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Toate drumurile duc la…Brasov, nu la Miercurea Ciuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Toate drumurile duc la...Brasov, nu la Miercurea Ciuc"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/toate-drumurile-duc-la-brasov-nu-la-miercurea-ciuc/