TOP 5 documentare care îți vor influența fundamental viața VIDEO

August 18, 2014 •documentar •Views: 2900

Pentru că sharing is caring vă recomand o listă de cinci documentare care în opinia mea vă vor influența în mod fundamenal viața. Vizionare plăcută!

”La educacion prohibida” (The forbidden education) este un documentar care pune sub semnul întrebării logica actualului model educațional prezent în sistemul de învățământ la nivel mondial. Mai mult despre acest proiect aici.

”Earthlings” este un documentar care arată cruzimea speciei umane față de celelalte specii care trăiesc pe Pământ. Documentarul este narat de actorul american Joaquín Phoenix.

”Forks over knives” este un documentar despre modul în care consumul de carne ne afectează sănătatea. Documentarul dovedește beneficiile consumului exclusiv de produse vegetale.

”Future by design” este un documentar despre societate viitorului în viziunea lui Jacque Frasco, considerat a fi un Da Vinci modern.

”Zeitgeist. Moving forward” este un documentar care semnaleză necesitatea schimbării actualului model socio-economic care poate duce la dispariția omenirii. Autorii propun un model economic bazat pe resurse.

P.S.: Topul este realizat de subsemnatul pe baza informațiilor pe care le dețin în acest moment. Probabil că mai există și alte documentare extraordinare care însă nu au ajuns încă în atenția mea. Pe măsură ce voi considera că sunt și alte documentare care merită aduse în atenția voastră mă voi strădui să completez lista.

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "TOP 5 documentare care îți vor influența fundamental viața VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/top-5-documentare-care-iti-vor-influenta-fundamental-viata-video/