TRĂDĂTOR DE ȚARĂ? Steagul secuiesc flutură liniștit în județul ministrului Apărării, Mircea Dușa FOTO/DOCUMENT

June 6, 2014 •steagul secuiesc •Views: 3283

În cazul steagului secuiesc arborat pe clădiri publice legea nu este aplicată în județul actualului ministru al Apărării, Mirce Dușa

În cazul steagului secuiesc arborat pe clădiri publice legea nu este aplicată în județul actualului ministru al Apărării, Mircea Dușa

Steagul secuiesc flutură în continuare pe zeci de instituții publice din județul Harghita, de la primării la școli și grădinițe, fără ca actualul prefect să inițieze vreo procedură legală pentru a aplica legea în aceste cazuri.

Refuzul prefectului județului Harghita de a aplica legea în cazul arborării steagului secuiesc pe instituțiile publice din județ este unul documentat deja (documentul aici). Tocmai acest refuz îi garantează scaunul de prefect. Dacă în județul Covasna au fost schimbați doi prefecți care au îndrăznit să aplice legea în cazul steagului secuiesc arborat pe clădiri publice, primul fiind dr. Codrin Munteanu, urmat de Dumitru Marinescu, în Harghita prefectul Jean-Adrian Andrei rezistă în funcție tocmai datorită refuzului său de a aplica legea.

Doar că Jean-Adrian Andrei nu e singur de capul lui. Andrei a fost uns prefect la propunerea actualului ministru al Apărării, Mircea Dușa, cel care controleză partea românească a județului și care este, potrivit premierului Victor Ponta, puntea de legătură dintre PSD și UDMR.

Dacă în județul Covasna există deja mai multe sentințe definitive și irevocabile prin care primari UDMR și PCM au fost obligați să dea jos steagul secuiesc de pe instituțiile publice (o situație completă aici), în județul actualului ministru al Apărării steagul secuiesc flutură fără probleme, prefectul uns de Mircea Dușa fiind în fapt un garant al arborării steagului secuiesc.

Se ridică întrebarea firească: ce fel de ministru al Apărării este Mircea Dușa dacă în județul său steagul secuiesc flutură liber, cu acordul prefectului uns la propunerea sa, în totalul dispreț al Constituției României și a legilor acestei țări?

Primaria Porumbeni steag secuiesc iunie 2014

06 iunie 2014. Steagul secuiesc flutură liniștit pe Primăria comunei Porumbeni, județul Harghita. Cazul nu este nici pe departe unul singular.

Tags: , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

11 Responses to TRĂDĂTOR DE ȚARĂ? Steagul secuiesc flutură liniștit în județul ministrului Apărării, Mircea Dușa FOTO/DOCUMENT

 1. […] Vezi și TRĂDĂTOR DE ȚARĂ? Steagul secuiesc flutură liniștit în județul ministrului Apărării, Mirce… […]

 2. man alexandru says:

  MA FACETI SA RAD???CARE AUTORITATI???ACESTI PAPAGALI,NEDEZVOLTATI MINTAL???PREFECTII LUI PONTA??PAI ASTA CA SA AJUNGA PRESEDINTE,NE VINDE CU FULGI CU TOT,SI EL VOERBESTE DE MANDRIA,DE AFII ROMAN!!!TE APUCA GREATA!!!

 3. […] Vezi și TRĂDĂTOR DE ȚARĂ? Steagul secuiesc flutură liniștit în județul ministrului Apărării, Mirce… […]

 4. Nelutu says:

  Tradatorul de neam si tara numit Ponta,s-a inconjurat de lingai si pupincuristi.Unul dintre ei este Dusa,fost activist PCR!Am afirmat si cu alte ocazii:actualul prefect de Harghita,provine dintr-o familie mixta,tata moldovean si mama unguroaica;este casatorit cu o unguroaica,asa ca este fireasca reactia sa in legatura cu steagul secuiesc!Cit despre Dusa,el nu mai reprezinta de mult interesele romanilor harghiteni ci doar interesele proprii!Nu poate uita vechea ocupatie la PCR si vechii colaboratori,drept dovada,si-a dus-o la Bucuresti pe d-na Urzica,fosta prefecta si fiica unui securist odios din Toplita,Braic!Cine sa apere romanii,Dusa,Andrei sau alti nemernici ca ei?

  • harghiteanul says:

   Absolut corect Nelutzule! Recunosc ca de mult timp nu am auzit un cometariu mai la obiect…astia chiar NU ne reprezinta, romanii din Harghita nu au reprezentant, dusa, prefectul si politia harghiteana isi vad doar de propriile interese, coruptia endemica din Toplita e poveste veche

 5. precup mihai says:

  Prefectul de Harghita mimeaza aplicarea legii. Asa e, el e doar un fidel executant ale ordinelor lui Dusa. Legea nu se aplica acolo decat optional. Va sugerez sa aruncati o privire pe ceea ce inseamna afisajul public, publicitar sau nu, din judetul Harghita. Este foarte grav, limba romana dispare incet, dar sigur. Vizitati Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc. Nu e poveste. Iar autoritatile, in frunte cu prefectul, se fac ca nu vad. Asistam la o continuare foarte agresiva a maghiarizarii zonei. Panouri indicatoare, panouri publicitare etc. Isi bat joc de lege. Iar primii vinovati sunt cei care trebuie sa aplice legea, reprezentantii autoritatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "TRĂDĂTOR DE ȚARĂ? Steagul secuiesc flutură liniștit în județul ministrului Apărării, Mircea Dușa FOTO/DOCUMENT"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/tradator-de-tara-steagul-secuiesc-flutura-linistit-in-judetul-ministrului-apararii-mircea-dusa-fotodocument/