Traian Igaș cu drapelul Ungariei și FĂRĂ drapelul României FOTO

December 13, 2013 • Partidul Democrat Liberal • Views: 7289

Constantin Traian Igaş inaugurare-drum-Dombegyhaza2

Traian Igaş flutură drapelul Ungariei, nu al României (FOTO: aradon.ro)

Potrivit aradon.ro, miercuri, 11 decembrie 2013, senatorul Constantin Traian Igaş a participat, la invitația primarului Attila Papp și a omologului său din Dombegyhaza, la inaugurarea drumului Dombegyhaza – graniță cu România.

”La eveniment au participat reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Arad şi deputatul ales în colegiul uninominal care include localitatea Dombegyhaza, Simonka György.

Acest tronson face parte din proiectul transfrontalier România-Ungaria unde parteneri sunt Consiliul Judetean Arad și Compania Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Ungaria. În noiembrie Consiliul Judeţean Arad a inaugurat partea sa din proiect, tronsonul Variaşu-Mic – Iratoşu”.

Fostul ministru de Interne al României, PDL-istul Traian Igaș, a fluturat drapelul Ungariei, deși el e senator român iar la eveniment avea cine să fluture drapelul Ungariei. Mă întreb ce-l costa pe Traian Igaș să se afișeze cu drapelul României, dacă tot a fost invitat acolo? Cum să fii demnitar al statului român și să fluturi drapelul altui stat în lipsa drapelului statului tău?

Tags: , , , , , ,

3 Responses to Traian Igaș cu drapelul Ungariei și FĂRĂ drapelul României FOTO

 1. Un roman says:

  Rusine! Mi-e scarba !

 2. daniel says:

  Bine,d-le Tanasa,si cine credeti ca l-a “pus”in acea functie,desi e un incapabil,incoerent(nu doar verbal)si un neinstruit?!!!

 3. VVP says:

  «Deşi preşedintele Traian Băsescu a declarat public că se bazează, îndeosebi în realizarea obiectivului Schengen, pe faptul că în fruntea Ministerului Administraţiei şi Internelor a ajuns un „tânăr jurist” care „ştie legea”, domnul Constantin Traian Igaş nu are pregătirea, experienţa, competenţa şi probitatea necesare pentru a deţine şi exercita o funcţie atât de importantă în statul român ca aceea de ministru al Administraţiei şi Internelor. În primul rând, pregătirea liceală şi universitară a domnului Constantin Traian Igaş este precară. Profesia sa de bază este tâmplar şi a absolvit liceul cu dificultate, obţinând bacalaureatul la vârsta de 24 ani (în 1992 ), după ce a urmat clasele a IX-a şi a X-a la Liceul agricol din Miniş (de unde se spune că ar fi fost exmatriculat), iar clasele a XI-a, a XII-a şi a XIII-a le-a terminat la seral, după o perioadă de 7 ani, la Liceul industrial din Nădlac (cu profil prelucrarea lemnului) şi la Grupul Şcolar „Gheorghe Lazăr” din Pecica, localitatea sa de domiciliu, unde tatăl său a fost şef de post. Iar Facultatea de Drept a Universităţii de Vest Vasile Goldiş din Arad (universitate privată) a absolvit-o la vârsta de 35 de ani (în 2003), la forma de învăţământ la distanţă şi cu o medie mediocră (6,30). Este de reţinut că rectorul acestei universităţi, Aurel Ardelean, fost senator PRM, a trecut în PDL şi i-a devenit coleg de partid domnului Igaş, obţinând funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei judeţene Arad a PDL şi asigurându-i-se candidatura la Senat într-un colegiu din judeţul Arad la alegerile parlamentare din 2008. În al doilea rând, ministrul Igaş nu are nicio experienţă în domeniul juridic, nepracticând profesiile de magistrat, avocat, notar sau consilier juridic, şi nicio experienţă în domeniul administraţiei publice în funcţii executive.»

  Mai multe, pe:
  http://www.cotidianul.ro/ministrul-igas-acuzat-de-contrabanda-si-legaturi-cu-crima-organizata-135099/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend