Trident Sfantu Gheorghe, “raiul” muncii la negru si al produselor de proasta calitate

September 19, 2010 •Constantin Mateescu, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Trident •Views: 3390

Cu complicitatea autoritatilor locale, ilegalitatile abunda la tot pasul in hypermarketul din Sfantu Gheorghe

Lantul de hipermarketuri Trident, patronat de omul de afaceri Constantin Mateescu, cu sediul central la Sibiu, este o adevarata Agentie de Recrutare de Personal, zeci de angajati parasind “de buna voie” hipermarketul datorita faptului ca sunt fortati sa munceasca la negru si datorita conditiilor inumane in care aceastia sunt obligati sa “munceasca”.
Angajatii sunt fortati sa presteze peste 230 de ore de munca lunar fara sa primeasca compensatii corespunzatoare. In afara faptului ca salariile nu sunt platite la timp, angajatii sunt batjocoriti si injurati iar cei care aleg sa isi dea demisia si sa parasesca firma sunt pacaliti, salariile restante nefiindu-le platite niciodata.

Fostii angajati ai hipermaketului Trident din Sfantu Gheorghe vorbesc de o serie intreaga de ilegalitati, trecute cu vederea de catra Inspectoratul Teritorial de Munca Covasna sau de catre cei de la Protectia Consumatorului sau Inspectia Sanitar-Veterinara. Produse alimentare expirate, preparare din carne expirate si refolosite la carmangerie, produse electrocasnice la care hipermaketul nu da garantie, desi legea ii obliga, haine foarte vechi si de foarte proasta calitate sunt doar cateva dintre ele. La aceastea se adauga faptul ca angajatii sunt obligati sa lucreze doar cu jumatate de norma pe cartea de munca iar diferenta de bani le este achitata, sporadic, “la negru”.

Vezi si http://www.financiarul.ro/2009/05/12/reteaua-de-hypermarket-uri-trident-isi-ingroapa-furnizorii-in-refuzuri-la-plata/

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

14 Responses to Trident Sfantu Gheorghe, “raiul” muncii la negru si al produselor de proasta calitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Trident Sfantu Gheorghe, “raiul” muncii la negru si al produselor de proasta calitate"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/trident-sfantu-gheorghe-raiul-muncii-la-negru-si-al-produselor-de-proasta-calitate/