UDMR ANTIROMANIA. De 4 luni CJ Covasna posteaza pe pagina de internet doar stiri in limba maghiara!

June 4, 2010 •Consiliul Judetean Covasna, discriminarea romanilor, enclavizare, iredentism, PCM, revizionism maghiar, separatism etnic, Tamas Sandor, UDMR •Views: 1719

Ca inseamna, pentru romanii din Covasna si Harghita, faptul ca ungurii sunt in permenenta la putere in cele doua judete?
Redau mai jos un alt exemplu simplu…
Ultima stire de interes pentru locuitorii judetului Covasna, postata pe varianta in limba romana a paginii de internet a Consiliului Judetean Covasna, este datata 28 ianuarie 2010.
In schimb, varianta in limba maghiara, contine mult mai multe stiri, ultima datata 30 mai 2010. Ca doar ce-i intereseaza pe romani de manifestarile finantate din fonduri publice organizate de maghiari, cu maghiari si exclusiv pentru maghiari.

Detalii aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

5 Responses to UDMR ANTIROMANIA. De 4 luni CJ Covasna posteaza pe pagina de internet doar stiri in limba maghiara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UDMR ANTIROMANIA. De 4 luni CJ Covasna posteaza pe pagina de internet doar stiri in limba maghiara!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/udmr-antiromania-de-4-luni-cj-covasna-posteaza-pe-pagina-de-internet-doar-stiri-in-limba-maghiara/