UDMR ANTIROMANIA. Fondurile publice se taie din salarii si pensii nu si din finantarea activitatile iredentist-sovine maghiare!

June 4, 2010 • Covasna, Harghita, PCM, revizionism maghiar, separatism etnic, UDMR • Views: 1171

Alesii locali ai maghiarilor din Covasna si Harghita, primarii Antal Arpad (Sfantu Gheorghe) si Raduly Robert (Miercurea Ciuc), precum si presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor, si CJ Harghita, Borboly Csaba, vor cheltui peste 30.000 de lei din fonduri publice pentru organizarea turului ciclist al asa-zisului “tinut secuiesc” dupa cum aratam aici.
Cam asa lupta alesii locali ai maghiarilor din cele doua judete , unele dintre cele mai sarace din tara, impotriva crizei economice. Finantarea actiunilor iredentist-sovine ale UDMR si PCM nu a fost afectata deloc. Primaria Sfantu Gheorghe a mai alocat fonduri in acest an pentru organizarea unui tur ciclist in luna mai, in cadrul Zilelor Sportive.
In comparatie, primaria Madridului a anuntat deja ca proiectele “cicliste” (inchirieri de biciclete, piste pentru biciclisti, etc.) vor fi afectate in acest an de reducerile bugetare, dupa cum anunta publicatia Que.es aici. Foto: Mediafax

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2009/09/banii-romanilor-pentru-finantarea.html

One Response to UDMR ANTIROMANIA. Fondurile publice se taie din salarii si pensii nu si din finantarea activitatile iredentist-sovine maghiare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nu rata noutățile! Conectează-te!

Send this to a friend