UDMR calcă în picioare Constituția României și legile VIDEO

November 3, 2016 •UDMR •Views: 5041

Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) calcă în picioare Constituția României și legile dar are pretenția că este o formațiune „moderată” și „europeană”.

Vezi și HALUCINANT. Kosovo, un posibil model de urmat pentru UDMR VIDEO

Opinia publică a putut vedea singură, în timpul emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea de la Antena 3 din data de 24 octombrie,  faptul că UDMR acționează duplicitar: la București pare că este o formațiune „moderată” și „europeană” în timp ce în județele Covasna și Harghita, și nu numai, aceasta calcă în picioare Constituția României și legile.

Pentru că Guvernul României a abandonat zona județelor Covasna și Harghita și a decis să cedeze suveranitatea acestui teritoriu în favoarea UDMR, ghidată de la Budapesta, am decis să aplic eu legea în cele două județe.

Extremiștii moderați de la UDMR, care stau la aceeași masă cu extremiștii radicali de la PCM, considerați nefrecventabili la București, au pierdut numeroase procese în instanțe. UDMR nu regretă absolut deloc faptul că de ani de zile calcă în picioare Constituția României și legile.

FOTO: gandul.info

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UDMR calcă în picioare Constituția României și legile VIDEO"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/udmr-calca-in-picioare-constitutia-romaniei-si-legile-video/