UDMR despre fostul prefect de Harghita, actual subprefect: ”am avut în dânsul un adevărat partener”

August 11, 2014 •Jean-Adrian Andrei •Views: 1604

Fostul prefectul Jean-Adrian Andrei, actual subprefect al județului Harghita (foto editată)

Fostul prefectul Jean-Adrian Andrei, actual subprefect al județului Harghita (foto editată)

Mulțumiri foarte călduroase din partea UDMR adresate fostului prefect al județului Harghita, Jean-Adrian Andrei, cu prilejul ceremoniei de depunere a jurământului pentru funcția de subprefect al județului Harghita ce a avut loc săptămâna trecută.

Vezi și Nu avem nimic de lamentat în cazul schimbării prefectului de Harghita. Absolut nimic.

Potrivit Informația Harghitei, prezent la eveniment senatorul Tánczos Barna (UDMR) a ţinut să-i mulţumească lui Adrian Jean Andrei pentru colaborarea pe care a avut-o în cei doi ani, pentru modul în care a aplicat legea, dar, în acelaşi timp, i-a cerut şi scuze pentru rocada care s-a produs la conducerea Instituţiei Prefectului.

„Îi mulţumesc d-lui Adrian Jean Andrei pentru activitatea depusă în ultimii doi ani în judeţul Harghita. Sincer şi din suflet, pentru că am avut în dânsul un adevărat partener, un coleg de nădejde, un prefect care ne-a ajutat în tot ce am avut de rezolvat la Prefectură, în instituţiile publice. (…) Îţi mulţumim pentru activitatea depusă şi pentru parteneriatul de care ai dat dovadă. Te respect şi mai mult pentru faptul că, în afară de textul şi litera legii, ai ştiut tot timpul şi regulile nescrise ale acestui joc, destul de murdar şi destul de neplăcut câteodată. Concediile sunt, se pare, destul de riscante în anumite situaţii şi, în numele nostru, ne cerem scuze că ţi-am stricat concediul”.

Prin comparație, foștii prefecți ai județului Covasna, Codrin Munteanu și Dumitru Marinescu, au fost îndepărtați de la conducere Prefecturii Covasna, la cererea UDMR, pentru că au aplicat legea în cazul steagului secuiesc și a inscripțiilor în limba maghiară, fără ca UDMR să le mulțumească public pentru ”colaborare”.

Tags: , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UDMR despre fostul prefect de Harghita, actual subprefect: ”am avut în dânsul un adevărat partener”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/udmr-despre-fostul-prefect-de-harghita-actual-subprefect-am-avut-in-dansul-un-adevarat-partener/