UDMR în calculele USL pentru guvernare? Tăriceanu, groparul românilor din Covasna și Harghita, vrea UDMR la guvernare. Hașotti categoric împotrivă!

November 2, 2012 •Călin Popescu Tăriceanu •Views: 1111

Călin Popescu-Tăriceanu

Potrivit Antena 3 .ro deputatul PNL Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, miercuri seară, că ar fi utilă şi benefică o cooptare a UDMR într-o viitoare alianţă la guvernare cu USL. Fostul premier a făcut anunţul într-o întâlnire electorală, desfăşurată într-o scară de bloc, din zona Dorobanţi din Bucureşti.

Întrebat dacă vede posibilă cooptarea UDMR într-un viitor guvern, având în vedere că liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat că a avut o bună colaborare cu PNL condus de Tăriceanu, fostul premier liberal a declarat: “Din punctul meu de vede da, şi cred că ar fi utilă şi benefică o cooptare a UDMR într-o viitoare alianţă, împreună cu USL”, informează Mediafax.

El a mai mai spus că “aşa cum este situaţia astăzi, de departe cea mai plauzibilă variantă este că USL va câştiga cu mult peste 50%” la parlamentare.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, că Uniunea nu are, în acest moment, o preferinţă în legătură cu o eventuală alianţă post-electorală, el adăugând, în acest sens, că înainte de alegeri “nu e bine să vinzi pielea ursului din pădure”.

“Nu pot să vă dau un răspuns. E prematur. Noi am avut o colaborare foarte bună şi trebuie să recunosc acest lucru, cu PDL, cu toate disputele, toate conflictele, facem parte din aceeaşi familie politică, dar noi nu facem înainte de alegeri alianţe cu nimeni, cum nu am făcut în această perioadă de 23 de ani. Am avut o colaborare bună cu PNL, e adevărat că era Partidul Naţional Liberal condus de Călin Popescu-Tăriceanu”, a răspuns Kelemen, întrebat pentru ce alianţă ar opta UDMR în viitorul parlament.

Potrivit RTV.net senatorul PNL Puiu Haşotti a declarat, joi, pentru Mediafax, că este categoric împotriva unei alianţe a USL cu UDMR la guvernare, el arătând că nu va fi cazul ca acest lucru să se întâmple, pentru că USL va forma singură viitoarea majoritate parlamentară.

“Sunt categoric împotriva unei alianţe la guvernare a USL cu UDMR. Nu va fi cazul, pentru că USL va forma singură viitoarea majoritate parlamentară”, a spus ministrul Culturii.

Vezi și Toti spionii unguri ai premierilor romani. Azi, Rudas Erno, asociatul “si” in afaceri al premierului Tariceanu. SCHEMA Retelei Erno – Verestoy – Patriciu – Tariceanu

REVOLTĂTOR. Președintele PNL Covasna: Suntem interesați să discutăm despre autonomia teritorială pe criterii etnice a maghiarilor

EXCLUSIV TANASADAN.BLOGSPOT. Cine sunt adevaratii vinovati pentru noua stema cu elemente revizioniste maghiare a IPJ Covasna: fostul premier CALIN POPESCU TARICEANU si fostul ministru de Interne, CRISTIAN DAVID! Stema unui comitat din componenta UNGARIEI MARI se afla acum in componenta stemei IPJ Covasna! DOCUMENTE
Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to UDMR în calculele USL pentru guvernare? Tăriceanu, groparul românilor din Covasna și Harghita, vrea UDMR la guvernare. Hașotti categoric împotrivă!

  1. intr-o combinatie sau alta udmr va fi la guvernare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UDMR în calculele USL pentru guvernare? Tăriceanu, groparul românilor din Covasna și Harghita, vrea UDMR la guvernare. Hașotti categoric împotrivă!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/udmr-in-calculele-usl-pentru-guvernare-tariceanu-groparul-romanilor-din-covasna-si-harghita-vrea-udmr-la-guvernare-hasotti-categoric-impotriva/