UDMR-istul Andras Istvan Demeter, trimis în judecată, urmărit PENAL într-un nou dosar

November 17, 2016 •justitie •Views: 2438

Foști și actuali membri în Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune (SRR) sunt urmăriți penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și conflict de interese, transmte Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, procurorii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de Andras Istvan Demeter și Mirela-Ioana Fugaru (în prezent, membri în CA al SRR), Mihai Voicu, Stejărel Olaru și Doina Moșneag (foști membri în CA al SRR), precum și față de alte 6 persoane cu funcții de conducere din cadrul Societății Române de Radiodifuziune, respectiv membri ai Consiliului de Administrație.

“Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în perioada iulie 2011 — ianuarie 2014 aceștia ar fi participat la luarea unor decizii în cadrul ședințelor Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune, în urma cărora au fost încheiate mai multe contracte de prestări servicii, în baza cărora aceștia au obținut în mod ilegal foloase patrimoniale în cuantum total de aproximativ 400.000 lei”, declară procurorii.

În iunie 2015 UDMR-istul Andras Istvan Demeter a fost trimis în judecată într-un alt dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conflict de interese, faptă prev. de art. 253š alin.1 C.pen. din anul 1969.

Vezi și EXCLUSIV. Veniturile FABULOASE din FONDURI PUBLICE ale UDMR-istului Demeter András István, TRIMIS ÎN JUDECATĂ

FOTO: expresmagazin.ro

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

One Response to UDMR-istul Andras Istvan Demeter, trimis în judecată, urmărit PENAL într-un nou dosar

  1. […] Vezi și UDMR-istul Andras Istvan Demeter, trimis în judecată, urmărit PENAL într-un nou dosar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UDMR-istul Andras Istvan Demeter, trimis în judecată, urmărit PENAL într-un nou dosar"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/udmr-istul-andras-istvan-demeter-trimis-in-judecata-urmarit-penal-intr-un-nou-dosar/