UDMR, LA GUVERNARE. Dragnea: ”UDMR încă ocupă posturi importante în structurile guvernamentale”

October 2, 2015 •Guvernul Victor Ponta •Views: 2128

La aproape un an de când a ”ieșit de la guvernare”, UDMR continuă să facă parte din Guvernul Victor Ponta. Singurul candidat la conducerea Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a semnalat prezența UDMR în structurile guvernamentale în tipul dezbaterilor de marți, 29 septembrie, a moțiunii de cenzură depusă de PNL.

În februarie a.c. semnalam faptul că la două luni de la ”ieșirea de la guvernare” UDMR ocupa încă foarte multe posturi în structurile guvernamentale (detalii aici). Șapte luni mai târziu aflăm de la un personaj cheie al guvernării faptul că UDMR este în continuare la guvernare.

”… Am constatat, fără patimă, în discursul domnului preşedinte de la UDMR că ar fi fost mult mai bine ca textul moţiunii să cuprindă critici la adresa guvernării, care este foarte proastă. În acelaşi timp, au zis ca nu cumva să apară răzbunări. Dar ce răzbunări să apară? Asta 46 chiar n-am înţeles-o. Am fost foarte atent, n-am înţeles exact dacă atunci când critica guvernarea, acum câteva minute, aici, se referea la toţi cei care sunt în guvernare, în actul de guvernare, sau cu excepţia membrilor UDMR, care încă ocupă posturi importante în structurile guvernamentale. Asta era singura întrebare, la care pot primi răspuns sau nu. (Aplauze.)…”, a declarat Dragnea de la tribuna dezbaterilor moțiunii de cenzură (detalii aici).

UDMR este așadar la guvernare, continuând să ocupe posturi importante în structurile guvernamentale. La fel stau lucrurile și în teritoriu, în județele Covasna și Harghita, acolo unde practic UDMR este la guvernare, ocupând conducerea (exclusiv pe critetii etnice) a zeci de instituții deconcentrate din teritoriu.

FOTO: Liviu Dragnea și Victor Ponta, gandul.info

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to UDMR, LA GUVERNARE. Dragnea: ”UDMR încă ocupă posturi importante în structurile guvernamentale”

  1. EU says:

    Regret ca romanul nu a învățat nimic nici din ultimele alegeri care au tradus nu știu pentru a câtă oară zicala FACI BINE ȘI GĂSEȘTI RĂU, iată confirmarea și cu acest udmr .CONCLUZIA domnilor guvernanți FACEȚI BINE CA SIGUR VOR VOTA ÎMPOTRIVA VOASTRĂ !

  2. daciana says:

    si in judetul satu mare udmr este la guvernare avand chiar subprefect, inspectori adjuncti la invatamant, la consiliul judetean vicepresedinti, directori in alte institutii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UDMR, LA GUVERNARE. Dragnea: ”UDMR încă ocupă posturi importante în structurile guvernamentale”"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/udmr-la-guvernare-dragnea-udmr-inca-ocupa-posturi-importante-in-structurile-guvernamentale/