UDMR si PNL sunt de buna credinta. Oare?

April 8, 2008 •drumuri, ministru, Orban, PNL, rovinieta, UDMR •Views: 1053

Articolul de azi din Cotidianul, “Rovinieta, afacere autonoma maghiara” mi-a trezit o curiozitate. Mi-am amintit de modelul rovinietei de acum cativa ani, model pe care il gasiti alaturat. Noul model (care de fapt e un pic mai vechi pentru ca il am si eu in geam), aprobat de ministrul Orban prin ordinul de ministru din 25 februarie 2008 are o banala forma rotunda de culoare galbena. Nu pot sa nu observ un lucru care bate cam prea tare la ochi: ministrului Orban si actionarilor firmei care au tiparit si vor continua sa tipareasca pe banii statului rovinietele le cam stam in gat steagul si stema Romaniei asa ca au eliminat-o de pe roviniete. Sa credem oare ca PNL-ul si UDMR-ul sunt de buna credinta in ceea ce priveste eliminarea unor insemne ale Statului Roman de pe aceste roviniete? Personal nu sunt atat de naiv.
Vechea rovinieta o gasiti aici. Ordinul ministrului Orban cu actualul format al rovinietei il gasiti aici. Materialul din Cotidianul il gasiti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UDMR si PNL sunt de buna credinta. Oare?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/udmr-si-pnl-sunt-de-buna-credinta-oare/