UDMR si PNL sunt de buna credinta. Oare?

April 8, 2008 •drumuri, ministru, Orban, PNL, rovinieta, UDMR •Views: 1114

Articolul de azi din Cotidianul, “Rovinieta, afacere autonoma maghiara” mi-a trezit o curiozitate. Mi-am amintit de modelul rovinietei de acum cativa ani, model pe care il gasiti alaturat. Noul model (care de fapt e un pic mai vechi pentru ca il am si eu in geam), aprobat de ministrul Orban prin ordinul de ministru din 25 februarie 2008 are o banala forma rotunda de culoare galbena. Nu pot sa nu observ un lucru care bate cam prea tare la ochi: ministrului Orban si actionarilor firmei care au tiparit si vor continua sa tipareasca pe banii statului rovinietele le cam stam in gat steagul si stema Romaniei asa ca au eliminat-o de pe roviniete. Sa credem oare ca PNL-ul si UDMR-ul sunt de buna credinta in ceea ce priveste eliminarea unor insemne ale Statului Roman de pe aceste roviniete? Personal nu sunt atat de naiv.
Vechea rovinieta o gasiti aici. Ordinul ministrului Orban cu actualul format al rovinietei il gasiti aici. Materialul din Cotidianul il gasiti aici.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UDMR si PNL sunt de buna credinta. Oare?"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/udmr-si-pnl-sunt-de-buna-credinta-oare/