Ungaria a ANEXAT Transilvania cu banii CJ Harghita și Primăriei Joseni. FIDESZ și UDMR alături de tabăra extremiștilor maghiari

August 8, 2013 •extremism maghiar •Views: 1865

Tabara EMI Harghita fonduri publice extremist maghiar Ungaria Mare

Pagina de internet a extremiștilor maghiari anunță organizarea taberei în Ungaria Mare

Guvernul Victor Ponta mut în timp ce revizionismul și neo-nazismul maghiar sunt finanțate din fonduri publice

Ungaria a anexat Transilvania. De data asta doar pe internet. Informația apare pe pagina de internet a organizatorilor Taberei Tineretului Maghiar din Ardeal (EMI) ce va avea loc în perioada 7 – 11 august 2013 în satul Borzont, comuna Joseni, în județul Harghita.

Potrivit Gândul.info primarul localităţii, Gall Szabolcs, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că anul acesta sprijină financiar Tabăra EMI cu suma de 30.000 de lei şi chiar a “făcut lobby” ca aceasta să fie organizată în satul Borzont, din comuna Joseni, întrucât “ea aduce ceva în plus în domeniul turistic”.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Birtalan Jozsef, a precizat că instituţia sprijină financiar Tabăra EMI cu suma de 7.500 de lei.

De la manifestare nu vor lipsi concertele formației Karpatia, sloganurile și hărțile revizioniste. Potrivit Gândul.info, Vona Gabor, care a fost liderul grupării Garda Maghiară – mişcare naţionalistă radicală scoasă în afara legii printr-o decizie definitivă şi irevocabilă luată de Curtea de Apel de la Budapesta în iulie 2009 – va participa şi la Cupa de Minifotbal organizată la Tabăra EMI, pe care echipa Jobbik a câştigat-o în ultimii doi ani.

Tot sâmbătă, de la ora 14.00, preşedintele Partidului Civic Maghiar (PCM), Biro Zsolt, vicepreşedintele PPMT Papp Elod şi preşedintele suspendat al CJ Harghita Borboly Csaba vor participa la dezbaterea “Situaţia politică actuală din Ardeal, (regiuni, restituţie, amendamente constituţionale)”.

De asemenea, potrivit informațiilor publicate pe pagina organizatorilor, la manifestare va participa și Koszegi Zoltan (deputat FIDESZ).

Mai multe detalii găsiți aici.

Vezi și EXCLUSIV. Primăria Joseni are pagină de internet exclusiv în LIMBA MAGHIARĂ. FOTO

“EUROPENISM” marca UDMR. Pe banii CJ Harghita si cu girul UDMR, droguri si Ungaria Mare la tabara EMI de la Gheorgheni!Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to Ungaria a ANEXAT Transilvania cu banii CJ Harghita și Primăriei Joseni. FIDESZ și UDMR alături de tabăra extremiștilor maghiari

 1. constantina says:

  parafrazandu-l pe Mos Petrache Tutea nu trebuie sa ne fie frica de acesti bolnavi ai europei.
  -daca dam drumul la toti caii din Ardeal (spunea mos Petrache) intr-o ora “se pisa in budapesta “,ei ne sunt inferior nu numai numeric ci moral si istoric sunt niste lasi care nu vor uita niciodata “opinca noastra sfanta” care a fluturat pe parlamentul din budapesta, atentie maghiarilor ca nu mai este blandul si loialul Rege Ferdinand care nu-i placea sa umileasca pe nimeni,acum daca nu va potoliti si vreti cu adevarat sa ne cunoasteti va fi vai de voi. Trianonul nu l-am facut noi,a fost dreptatea impartita poparelor asuprite de o monarhie de petece ca cea Austro-ungara.Va sfatuiesc sa stati la locul vostru nu ma faceti sa-mi amintesc de suferintele strabunilor mei ardeleni ca apai atunci veti vedea voi naparci invadatoare cu ce se mananca patriotismul.Nu abuzati de rabdarea si bunul simt al neamului romanesc,nu va doresc sa ne cunosteti ca in 1919 4 august
  romanii sunt ingaduitori pana la cea mai inferioara limita dar daca ii zadarati s-ar putea sa nu mai stea piatra pe piatra – aveti grija-.

 2. Domnul Primar Gall Szabolcs nu este “independent” este puterea executiva locala a Statului Romania. Pina una alta este in pozitia de a raspunde penal pentru organizarea si finantarea unei tabere politice iredentiste cu participare organiyata a unor neofascisti din Ungaria.
  Domnul Vona Gabor, anunta ca va actiona la Bruxelles pentru solutionarea uni litigiu “european”, uitind ca la Bruxelles nu dicteaza Hitler, si ca depasita fiind faza simbolic-artistica cu scuturi arpadiene, csako naziste si beduini de pusta (cai foarte frumosi)va INTERVENI cu forte proprii pentru apararea secuilor de … neclar de ce anume, poate de pericolul de a cobora din nori pe pamant. Domnul Vona ignora cu autoritate faptul ca solutionarea litigiului care nu exista intra Ungaria si Romania implica si romainii din Romania si in mod direct pe cei din Transilvania. Aflam de la stiri ca a inceput sa “intervina” sub forma unor agresiuni la care au participat ciraci ai domniei sale – pe teritoriul Romaniei. La nivel de stat nu este cayul sa contribuim la tensiunea de care are nevoie Vona, dar la nivel de ordine publica da.

 3. mercenar says:

  Sa-i fereasca al de sus de furia Dacilor…!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Ungaria a ANEXAT Transilvania cu banii CJ Harghita și Primăriei Joseni. FIDESZ și UDMR alături de tabăra extremiștilor maghiari"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ungaria-a-anexat-transilvania-cu-banii-cj-harghita-si-primariei-joseni-fidesz-si-udmr-alaturi-de-tabara-extremistilor-maghiari/