UNGARIA ATACĂ ROMÂNIA. Ministrul ungar de Externe: Oficialii maghiari sunt „hărțuiți” sub pretextul luptei anticorupție

November 16, 2016 •Ungaria •Views: 6181

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat că autorităţile române „hărţuiesc în mod sistematic” oficialii maghiari din România, sub pretextul luptei anticorupţie şi consideră inacceptabilă această situaţie, informează agenţia de ştiri MTI, preluată de Gândul.

Oficialul ungar a mai precizat că mai sunt o serie de chestiuni de discutat cu autorităţile de la Bucureşti, însă nu se aşteaptă la o soluţionare a acestora în contextul în care în România urmează să aibă loc alegeri parlamentare.

Aceeași declarație a fost făcută zilele trecute de vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt. „Ceea ce se intampla este o intimidare a ungurilor sub pretextul luptei anticoruptie”, a sustinut Semjen (detalii aici).

FOTO: facebook.com

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UNGARIA ATACĂ ROMÂNIA. Ministrul ungar de Externe: Oficialii maghiari sunt „hărțuiți” sub pretextul luptei anticorupție"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ungaria-ataca-romania-ministrul-ungar-de-externe-oficialii-maghiari-sunt-hartuiti-sub-pretextul-luptei-anticoruptie/