UNGARIA. Doi tineri au impresionat juriul unui concurs televizat cu o melodie în LIMBA ROMÂNĂ

May 24, 2016 •Internațional •Views: 83097

Keleti Andrea și Peter Srámek au impresionat duminică seara juriul emisiunii „A Nagy Duett” (Marele duet) cântând o melodie în limba română.

Cei doi au cântat melodia trupei O-Zone, „Dragostea din tei”. Juriul emisiunii, difuzată de postul public TV2 din Ungaria, a fost impresionat atât de faptul că cei doi au ales să cânte o melodie într-o limbă străină, limba română, cât și de coregrafia prezentantă de aceștia.

Cei doi au primit punctajul maxim pentru prestația lor, atât din partea juriului cât și din partea publicului.

„A Nagy Duett” este un concurs de televiziune în care cântăreți și celebrități participă în perechi și arată ce pot face împreună. Keleti Andrea este o dansatoare profesionistă care a obținut mai multe premii la competiții de dans sportiv. Peter Srámek este un tânăr din Slovacia care a devenit cunoscut în Ungaria pentru că a participat la concursul Rising Star.

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

Tags: , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

3 Responses to UNGARIA. Doi tineri au impresionat juriul unui concurs televizat cu o melodie în LIMBA ROMÂNĂ

 1. ZOLTAN says:

  Domnule Negrutiu in Italia pe masina politiei este inscriptionat si in limba italiana si in limba germana politia in tirol la granita cu Austria si inca nimeni nu a reclamat faptul ca scrie in amandoua limbi. Asta inseamna democratie !!!!

  • Cornel M says:

   Ăia nu vor ca italienii să învețe germana și nici revendicări teritoriale nu au ca maghiarii din România! Așa că scutește-ne de exemplele tale total nepotrivite, ca să nu zic total idioate…

 2. BARTA MARIA says:

  ESTE O MELODIE FOARTE FRUMOASA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UNGARIA. Doi tineri au impresionat juriul unui concurs televizat cu o melodie în LIMBA ROMÂNĂ"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ungaria-doi-tineri-au-impresionat-juriul-unui-concurs-televizat-cu-o-melodie-in-limba-romana/