UNGARIA MARE SI DROGURI in tabara extremistilor maghiari de la Gheorgheni finantata cu fonduri publice de CJ Harghita!

August 18, 2010 •antiromanism, Borboly Csaba, extremism maghiar, iredentism, nazism, semidoct, separatism etnic, sovinism maghiar •Views: 1797

Agentia de presa Medifax transmite:

Doi participanţi la Tabăra Tineretului Maghiar din Ardeal, prinşi cu droguri pe care voiau să le vândă

Doi adolescenţi din Târgu Mureş, participanţi la Tabăra Tineretului Maghiar din Ardeal (“Erdely Magyar Ifiak” – EMI), desfăşurată săptămâna trecută în apropierea oraşului Gheorgheni, au fost prinşi cu droguri pe care intenţionau să le comercializeze.

Şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Harghita a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă organizată la sediul Poliţiei Judeţene din Miercurea Ciuc, că sâmbăta trecută s-a primit o sesizare de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, conform căreia în cadrul taberei EMI un tânăr a încercat să comercializeze fragmente vegetale, suspecte a fi droguri. Poliţiştii antidrog au mers în tabără şi, cu sprijinul poliţiştilor din Gheorgheni, au identificat doi tineri de 16 şi 17 ani, ambii din Târgu Mureş, care deţineau în vederea comercializării şi a consumului propriu cantitatea de 67,3 de grame de cannabis.

Sursa: Mediafax

Tabara extremistilor maghiari de la Gheorgheni a fost finantata de catre Consiliul Judetean Harghita, condus de catre UDMR-istul Borboly Csaba (foto), un mare promotor pe bani publici al revizionismului maghiar si al reinvierii Ungariei Mari.

Vezi si http://tanasadan.blogspot.com/2010/08/in-harghita-tabara-paramilitara.html

http://tanasadan.blogspot.com/2010/08/document-fonduri-publice-pentru.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

8 Responses to UNGARIA MARE SI DROGURI in tabara extremistilor maghiari de la Gheorgheni finantata cu fonduri publice de CJ Harghita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "UNGARIA MARE SI DROGURI in tabara extremistilor maghiari de la Gheorgheni finantata cu fonduri publice de CJ Harghita!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ungaria-mare-si-droguri-in-tabara-extremistilor-maghiari-de-la-gheorgheni-finantata-cu-fonduri-publice-de-cj-harghita-2/