Ungaria SOMEAZĂ România după atentatul cu bombă dejucat de Ziua Naţională

lexpress.fr

December 10, 2015 •Ungaria •Views: 5253

Anchetatorilor români le revine sarcina să stabilească dacă atentatul cu bombă dejucat de Ziua Naţională a României a reprezentat o “ameninţare reală” sau a fost un “caz inventat piesă cu piesă”, a declarat miercuri preşedintele Comisiei pentru Securitate Naţională din cadrul Parlamentului ungar, scrie Gândul preluat de Antena 3.

Zsolt Molnar se referea la cazul lui Beke Istvan Attila care, potrivit autorităţilor române, voia să realizeze un dispozitiv exploziv care să poată fi acesat de la distanţă şi să îl amplaseze într-un coş de gunoi din centrul municipiului Târgu Secuiesc, aproape de traseul de deplasare al paradei militare de 1 decembrie, apoi să se spună că localitatea “a fost atacată de terorişti”.

Integral pe Antena 3

FOTO: Viktor Orban, lexpress.fr

Voi ce părere aveți? Vă aștept comentariile.

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

2 Responses to Ungaria SOMEAZĂ România după atentatul cu bombă dejucat de Ziua Naţională

 1. Aurel says:

  Vrajeala cu fitil. SRI-UL ESTE UN SERVICIU CORUPT, NU REPREZINTĂ ROMÂNIA, JOACĂ CIA TEATRU . ȘTIU METODA, CUNOAȘTEM INTENȚIILE.
  SUNT FOARTE MULTE METODE DE A ANIHILA MIȘCĂRILE UNGURILOR , DAR NU VOR.
  MANIPULARE ÎN MASĂ.
  ROMÂNIA TREZEȘTE-TE.

 2. gyuri says:

  Acest”orban” sa-si vada de hunii lui iredentisti si extremisti din tara sa,pe care ar putea-o revendica oricand romanii,ptr,ca e pamantul Daciei strabune.Ar trebui declarata persoana nongrata, sa nu mai poata intra in Romania(in taberele de vara din “Harcov”) ptr,a instiga toate scursurile iredentiste la nesupunere si acte de terorism impotriva stataului roman. Mai are si tupeu sa dea sfaturi Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Ungaria SOMEAZĂ România după atentatul cu bombă dejucat de Ziua Naţională"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/ungaria-someaza-romania-dupa-atentatul-cu-bomba-dejucat-de-ziua-nationala/