Vânzarea pământului către străini. Analiza explozivă: Peste 50% din terenul arabil și pădurile țării deja nu mai aparțin României. O țară condusă de idioți și trădători. Ungaria, scandalul “Szabo Jozsef Andor” si sfarsitul Romaniei

January 8, 2014 •Ungaria •Views: 1963

Romania-de-vanzare-pamant-de-vanzare-teren-de-vanzare-pentru-straini-land-for-sale-Google-Earth

“Nu stiu daca mai avem ce vinde in tara asta, pentru ca daca am vandut si pamantul ne-am dus naibii; televiziunile, spuneti oamenilor adevarul!” – reprezentantul Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania

Ce nu veti citi azi in presa “centrala” de limba romana din fostul “stat roman”, despre situatia alarmanta privind vanzarea la kg a pamantului romanesc, face deja inconjurul Ungariei. Stirea preluata de Ziaristi Online de la Jurnalul, sub titlul Ungaria se pregateste sa cumpere oficial pamantul si apele minerale din Transilvania. Declaratiile Ambasadei Budapestei la Bucuresti a generat deja un veritabil scandal in diplomatia maghiara. Presa de limba maghiara vuieste. Declaratia responsabilului cu sectorul agricol al Ambasadei UngareiSzabo Jozsef Andor, un politician fidel al Fidesz (vedeti figura si activitatea lui aici), aparuta initial in cadrul unui interviu dat in Kronika maghiara, preluat  a doua zi de Secuiul ratacitor (unde are peste 10.000 de accesari), a fost retractata ieri de ofiteri mai mari in grad de la Ambasada statului vecin si dezmintita de MAE de la Budapesta. Cica Szabo Jozsef Andor n-ar fi dat un interviu si daca l-a dat n-ar fi vrut sa zica ca Ungaria are un program guvernamental prin care finanteaza cetateni maghiari sa cumpere teren in Transilvania. Cu toate acestea ziaristii de la Kronika sustin ca au inregistrarea interviului iar un politician maghiar a declarat sub protectia anonimatului pentru Nepszabadsag ca exista discutii privind un asemenea program “dar acest lucru nu trebuie să se vorbească deschis“. Si liderul UDMR Cluj, deputatul Mate Andras Levente, citat de Ziua de Cluj, a sustinut ca nu vede nimic ieşit din comun în acest proiect. „Ştiu doar din presă despre acest proiect, dar nu e nimic nou“. Mai pe scurt, Szabo Jozsef Andor a facut public, cu sau fara voie, un adevar cunoscut la nivelul serviciilor de informatii.

Cu toate acestea, mult mai grava mi se pare reactia unor personaje care, chipurile, prin intermediul partidelor de care apartin, conduc Romania… pe ultimul drum, spre groapa, evident.

Astfel, vicepresedintele PDL, senatorul Alin Tise, sustine, intr-o declaratie luata de Ziua de Cluj, ca vanzarea pamanturilor Romaniei, pentru a caror aparare au murit sute si sute de mii de romani,  “nu e nici un pericol“: “Inclusiv statul maghiar – nu statul în sine, care e o entitate abstractă – prin intermediul unor instituţii ale sale cu personalitate juridică, putea cumpăra şi până acum, deci nu e nici un pericol. Şi statul român poate face acelaşi lucru, dacă o primărie din România vrea să facă ceva în Ungaria, poate cumpăra teren acolo. Cum noi, românii, avem drepturi şi libertăţi în celelalte state membre ale UE, e normal ca, reciproc, oricine din UE să se bucure de aceleaşi drepturi în România”. Realitatea este insa ca romanii si statul roman nu pot cumpara nici macar un metru patrat de teren agricol in Ungaria. Conform unei analize explozive publicate de BadPolitics si reproduse mai jos, conform legislatiei actuale, “persoanele din Ungaria despre care se constată că sunt implicate în vânzarea de teren agricol ungar către străini sunt pasibile de până la cinci ani de închisoare”. “Terenurile agricole ungare vor fi deţinute de unguri”, a afirmat şi primul ministru Viktor Orban, după semnarea unui acord, la Budapesta, cu şeful Camerei agricole ungare. “Statul roman” poate cumpara teren in Ungaria?“Statul roman” nu a putut – de sase ani de zile! – nici macar sa-i ridice o statuie Sfantului Andrei Saguna la GyulaUn alt coleg clujean de-al acestui individ Alin Tise, unul, Daniel Buda – numele spune tot – se pronunta cu emfaza: Buda “nu crede, însă, că statul maghiar are bani să cumpere terenuri în România” (!).

Integral pe roncea.ro

Tags: , , , , , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Vânzarea pământului către străini. Analiza explozivă: Peste 50% din terenul arabil și pădurile țării deja nu mai aparțin României. O țară condusă de idioți și trădători. Ungaria, scandalul “Szabo Jozsef Andor” si sfarsitul Romaniei

  1. narcis says:

    singura solutie inca o revolutie nesimtiti astia de politicieni nu ne-au vandut numai pe noi ci si 3-4 generatii de acum incolo ca la noi la nimeni in timp ce oamenii de rand muncesc pe nimic si platesc biruri grele scursurile aste de politicieni isi fac vile si isi cumpara iahturi si terenuri ca sa nu mai vorbim de conturile umflate din bancile din elvetia care le-a facut din truda si sudoarea poporului.ar trebui sa mai vina cineva ca vlad tepes sa ne scape de toti coruptii si tradatorii astia.

  2. eu says:

    Domnilor cred ca tara noastra este o tara condusa e criminali, cred ca ar fi cazu ca populatia sa isi revina, au murit atia oameni la revolutie pentru a ne fi mai bine, si ne este? nu. Ne este tot mai greu si tot mai rau. Cred ca e momentul romani sa intelegem imnul romaniei nu doar sa-l fredonam.Dacii au aparat pamntul cu pretul sangelui si noi dam cu piciorul la toate sacrificiile.

    Romania va cadea in bezna

  3. Cristian says:

    ieri citeam prin presa ca PSD-ul ar negocia cu UDMR-ul sa intre la guvernare daca se dastrama USL-ul iar UDMR-ul ar cere nu mai putin de 3 ministere, 3 prefecti in judetele unde maghiarii sunt majoritari si o gramada de secretari de stat, plus cateva legi speciale pe placul udmr-ului, legea descentralizarii, legea minoritatilor, plus regionalizarea cum vor ungurii…si PSD-ul este dispus la negocieri!!!!

    INCREDIBILI acesti tradatori ai neamului romanesc, PSD-ul, pt a putea ramane la ciolan(de unde sa fure cat mai mult) si sa controleze justitia sunt dispusi sa cedeze Transilvania pe tava ungurilor!!!!

    RUSINE PSD, TRADATORI IMPUTITI!!!!!

  4. Aurel Tamas says:

    Războiul nu se mai poartă cu arme de distrugere în masă, ci prin astfel de metode. Iar România este deja învinsă, dacă permite vânzarea terenurilor către străini.
    În ce altă țară din Europa se mai practică sistemul ăsta? În Ungaria sigur NU…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Vânzarea pământului către străini. Analiza explozivă: Peste 50% din terenul arabil și pădurile țării deja nu mai aparțin României. O țară condusă de idioți și trădători. Ungaria, scandalul “Szabo Jozsef Andor” si sfarsitul Romaniei"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/vanzarea-pamantului-catre-straini-analiza-exploziva-peste-50-din-terenul-arabil-si-padurile-tarii-deja-nu-mai-apartin-romaniei-o-tara-condusa-de-idioti-si-tradatori-ungaria-scandalul-sza/