Vaza cu flori a primarului UDMR din Miercurea Ciuc, Raduly Robert, este ilegala si i-a adus acestuia o sanctiune contraventionala!

September 2, 2009 •antiromanism, Constantin Strujan, Harghita, iredentism, Miercurea Ciuc, PCM, Prefectura Harghita, Raduly Robert, sovinism, UDMR •Views: 2266

Dupe ce primarul din comuna Plaiesii de Jos a fost sanctionat contraventional cu avertisment pentru arborarea drapelului national al Republicii Ungare a venit randul unui alt primar din judetul Harghita sa fie sanctionat. La doua luni de zile dupa ce am sesizat Presedintele Romaniei si Parlamentul Romaniei primarul din Miercurea Ciuc s-a ales cu o sanctiune contraventionala cu avertisment. Un control al Institutiei Prefectului Judetului Harghita a constat ilegalitatea folosirii stampilei Primariei Miercurea Ciuc care cuprindea o vaza cu flori si era redactata in doua limbi. Documentele astfel stampilate sunt nule. Ramane de vazut cate astfel de documente poarta aceasta stampila ilegala, revizionista si sovina.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste si http://www.ziua.net/news.php?data=2009-07-02&id=32311
http://www.stirilocale.ro/Presedintele_Romaniei_sesizat_in_legatura_cu_stampila_Primariei_IDN922889.html
http://tanasadan.blogspot.com/2009/06/e-oficial-in-harghita-exista-doua-limbi.html

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Vaza cu flori a primarului UDMR din Miercurea Ciuc, Raduly Robert, este ilegala si i-a adus acestuia o sanctiune contraventionala!

  1. CSIKSZEREDAI PÉTER says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend
Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Vaza cu flori a primarului UDMR din Miercurea Ciuc, Raduly Robert, este ilegala si i-a adus acestuia o sanctiune contraventionala!"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/vaza-cu-flori-a-primarului-udmr-din-miercurea-ciuc-raduly-robert-este-ilegala-si-i-a-adus-acestuia-o-sanctiune-contraventionala-2/