Vicepremierul Ungariei: Autonomia ni se cuvine, nu este o favoare a romanilor pentru maghiari

October 31, 2013 •autonomie teritorială •Views: 1482

Semjén Zsolt

Semjén Zsolt

Vicepremierul Semjen Zsolt (KDNP) sustine ca “cel mai important mesaj al marsului secuilor de duminica este ca maghiarii nu sunt inferiori nici unei alte natiuni”.

“Romania nu a respectat prevederile Tratatului de la Trianon si promisiunile declaratiei de la Alba-Iulia. Initiativa de regionalizare a Guvernului Ponta ne aduce aminte de desfiintarea Regiunii Autonome Maghiare si de redesenarea de catre Ceausescu a granitelor seculare ale judetelor secuiesti”, a spus Semjen, citat de Kronika.

“Trebuie sa acceptam ca tacerea nu duce nicaieri. Ne-am saturat ca secuii si maghiarii din Transilvania sa fie marioneta politicii interne romanesti.

Integral pe ziare.com

Tags: , , , ,

Voi ce părere aveți? Aștept comentariile voastre.

DISCLAIMER Atenție! Postați pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiți aici regulamentul: Termeni legali și Condiții

4 Responses to Vicepremierul Ungariei: Autonomia ni se cuvine, nu este o favoare a romanilor pentru maghiari

 1. Pavel says:

  Daca domnul respectiv plange atat de tare de grija maghiarilor si secuilor din Transilvania, de ce nu-i ia cu el acasa, in Ungaria, sa le dea case si locuri de munca?
  Cu ce drept un oficial al unui stat membru UE impune unui alt stat, tot membru UE, politica interna?

  Astept cu interes un raspuns pe masura al oficialitatilor romane.
  “Trebuie sa acceptam ca tacerea nu duce nicaieri. Ne-am saturat ca secuii si maghiarii din Transilvania sa fie marioneta politicii interne UNGURESTI.”

 2. man alexandru says:

  NU sunteti inferiori,dragi maghiari!dinpotriva!Programul de exterminare a populatiei romanesti in Ardealul de nord cedat a sunat cam asa!Ducso Csaba publica in 1939 cam asa!Nics Kegelem(fara indurare)Natia ungara este cea mai splendida realizare a rasei dominante mongole,care nu cunoaste decit victoria.In noi fierbe singele lui Atila al lui Arpad,al lui Gingishan.Apoi ctez din marturisirea leventului Torday catre prietena lui Piroska..Eu nu astept sa vina razbunarea,voi suprima fiecare valah care-mi va iesi in cale.Pe fiecare il voi suprima.Nu va fi indurare.Voi aprinde satele noaptea,-satele valahe.Voi trage in sabie toata populatia…voi otravi toate fintinile,si voi ucide si copii din leagan.In genere voi distruge acest neam.Nu va fi pentru nimeni nici o mila.nNici pentru copii din leagan,nici pentru mama care va naste un copil.Voi face inofensivi pe viitorii Horia si Closca.Voi suprima pe fiecare valah si atunci nu va fi in Aedeal decit o singura natie,cea maghiara.Nu seamana izbitor cu Mein Kampf al lui Hitler dragi maghiari de peste tot pe unde o-ti fi?

 3. marius says:

  ma abtin sa spun ce i se cuvine domnului acesta, in opinia mea, cam ce litere as trebui asezate inainte de UE, sunt doar 3.
  Sunt insa curios daca aceasta ultima OBRAZNICIE jegoasa va ramane netaxata de diplomatia romana, pentru ca vremurile slugilor si tradatorilor de neam par sa fi trecut.
  Sa vedem …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "Vicepremierul Ungariei: Autonomia ni se cuvine, nu este o favoare a romanilor pentru maghiari"! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/vicepremierul-ungariei-autonomia-ni-se-cuvine-nu-este-o-favoare-a-romanilor-pentru-maghiari/