VICEPRESEDINTELE PDL SEVER VOINESCU despre declaratiile presedintelui PDL Covasna, DAN MANOLACHESCU: "Unii fac din reorganizare o oportunitate pentru a-şi manifesta instinctele naţionaliste, primitive, rudimentare"

June 21, 2011 •Dan Manolachescu, PD-L, Sever Voinescu, UDMR •Views: 1132

“Europeanul” lider al PDL Covasna, veterinarul Dan Manolachescu, a dat iar cu mucii in fasole si si-a mai dovedit inca odata “expertiza” in domeniul comunicarii.

Incercand sa para un european preocupat de linistea si pacea dintre maghiari si romani in Covasna si Harghita, prostia lui Manolachescu a fost ginita atat de UDMR cat si de colegii de partid. Individul este un frustrat primitiv, care la varta lui inca nu stie exact daca e roman sau maghiar si are mari probleme existentiale: sunt roman intr-un partid romanesc, sustin autonomia maghiara, sunt finantat de UDMR, nu vreau sa dispara judetele ca sa nu piarda finantatorii mei accesul la fonduri publice, dar ma dau preocupat de un conflict interetnic in Covasna si Harghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Send this to a friend

Salutare! Cred că asta te-ar putea interesa: "VICEPRESEDINTELE PDL SEVER VOINESCU despre declaratiile presedintelui PDL Covasna, DAN MANOLACHESCU: "Unii fac din reorganizare o oportunitate pentru a-şi manifesta instinctele naţionaliste, primitive, rudimentare""! Acesta este linkul: https://www.dantanasa.ro/vicepresedintele-pdl-sever-voinescu-despre-declaratiile-presedintelui-pdl-covasna-dan-manolachescu-unii-fac-din-reorganizare-o-oportunitate-pentru-a-si-manifesta-instinctele-nationaliste-prim/